Scudo Sports

Sedona 410 hakkında olumsuzluklarım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
410 da akord kacması bendede oldu ama bu kıloyla ne cukurlara gırdım kı kacması cok normal. Ne zaman aha bu cukurda kaldık desem hıcbısey olmadan cıktık. Geçenlerde gıcırtı sesı gelmeye basladı ilk dedım sele yagladım ses gecmedı gobek dedım onuda yagladım gene gecmedı megerse shımano pedaldan gelıomus. Butcenız kısıtlıysa kesınlıkle alınabılır. Ama butcenız daha ıyılerıne el verıyorsa yabancı alabılırsınız

Scudo
[emoji23]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asusmune en iyisi bildiklerimiz bizde kalsın. Söylesek tesiri yok sussam gönül razı 'artık'

Bence bu markalarin sifirini almaktansansa ikinci el sitelerinde fıstık gibi trek fxler, giant escapeler var. Az bi bakim yap sonra bakma arkana. Ölüsü gider o bisikletlerin. Öyle...

@Kuzey Ege
Giant escape air fena bisiklet yapmış.Haklısın.bu saticilar ve servislerle uğraşmaktansa adı geçen ürünleri edinmek çok daha akıllıca.

@Asusmune
1.500 para veriyorsun deve mi oynatalım ben şimdi gidip 640 alıcam onda hiç böyle bişey duymadım

@SyndromeUser Devemi oynatalım derken siz kimsiniz? Anlamadım. Firmanın sahibimisin? Firmanın çalışanımısın? Yoksa Sedona fanatiğimisin. Her kim olursan ol benim için zerre önemi yok.para en onemli olan, müşteride parayı verendir, biz parayı verenlerdir bu ürünleri kıymetli yapan, BİZ OLMAZSAK BU ÜRÜNLERİN HİÇ BİRİ OLMAZZZ. ( 1.500 tl dediğin para ile 300 TÜRK LİRASI İLE 5 ADET BİSİKLET ALINIR 6 AYDA TEK TEK CÖPE ATILARAK YAKLAŞIK 3 SENE SIFIR BİSİKLETLE DOLAŞILİR, EGOSU YÜKSEK OLMAYAN 3 TANESINIDE KONU KOMSU COCUĞUNA HEDİYE OLARAK HEDIYE VERIR O MAKSIMLARIDA MUTLU EDER. )

Birbirimizi kıracak cümleler kullanmayalım, büyük harfle de yazmayalım lütfen. Boşuna tatsızlık olmasın arkadaşlar :)

Asusmune şu iyi bu kötü yazmamak lazım belki de çünkü şu insanların bilmeden etmeden senin bildiğin konuda ''o öyle değil'' demesi çok sinir bozucu

@Asusmune Yaşadığınız olmusuzluklardan sadece 1 tanesini yaşadaım o da sele. Siz markadan baya soğumuşsuz. Yabancı marlalar tabi iyi ama butçe buna yetiyorsa yapacak bişey yok
410 bence iyi bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: ognsylr
@AliMurat

410 bencede fiyatına gore çok güzel ama muhataplıklardan sonra bir sonraki aşamadaki benim için seçeneklerim arasında sedona yok.

@AliMurat decathlondan pedi mavi olan taytlardan aldım kullanıyorum bugün 90 km yol yaptım sonlara doğru ağrıdı fakat inince hiç ağrı olmuyor tavsiye ederim. bende başta seleden çok çektim hatta bir brooks almayı bile düşündüm şimdi hiç gerek kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@AliMurat bende de ilk jelli kılıf vardı yetmedi sonra gittim tayt aldım rahat ettim sonrada jel kılıf kaymaya başladı bende çıkardım sadece tayt giyiyorum. ağrılı oluyo ama alıştıkça daha rahat ediyorsunuz. bu arada tayt kılıfa göre daha rahat ettiriyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Hali hazırda Btwin RockRider 340 kullanıyorum. Şehir için turlarında gördüğüm üzere bisiklet gitmiyor. Tamam ürün kaliteli ve arkasında Decathlon var ama turlarda hep geride kalıyorum. Arkadaşlarında kullandığı bisikletler genel olarak MTB.

Sedona 410 modelinin hızlanması ve gideri RR 340'a kıyasla nasıldır? Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler,

@kokanche
Her ikisini de kullandım. 410 hızlanma güzeldir ama imkanın varsa 340 için 1.50 silik lastikle denersen 3-5 km daha hızlı gidersin. 340 da fena bisiklet değildir. 1.50 dişsiz lastik bende çok fark yapmıştı. amaaa 340 14 kilo, 410 ise 11.5 kilo ve 28 jant olmasından dolayı her zaman daha avantajlıdır.

Sedona 410 ile tüm bağlarımı kopardım ama yazmadan edemiyeceğim, öz olarak güzel bisikletti,ileride kadrosunu alıp bir projede kesin kullanacağım ama bu bisiklet yüzünden yaşamış olduğum muhataplıklar hiç hoş değildi.Sadece bu muhataplıklardan dolayı bisikletten kurtulduğuma memnunum ama çok şeyde bana bu yaşta yaşattığı sevinçler için içim buruktur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri