Homer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 575
- İsim
- A.Murat Günal
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Giant
İncelemezler. Şikayetinizi alacaklarını da sanmıyorum.Anlamakta güçlük çekiyorum. Acaba hırsızlık bir nevi hastalık haline gelmiş bir alışkanlık mı?
Bugün bir bisikletçiye gittim. Parçalayabilir, boyayabilir, dedi. Birkaç gün açığa çıkarmaz bir de çevre semtlere bak diye fikrini söyledi. Sokağın diğer tarafında kasapta bir kamera var, patron yokmuş o yüzden bakamadım. Acaba polisler böyle tüm kameraları inceler mi? Bir de bisikletini kaybedip bulan arkadaş var mı acaba?

Sayın YücelDursun her zaman dediğim gibi önce tedbir sonra tevekkül sadece çalınma olasılığını düşürmeye çalışıyorum başka önlemlerim de var ama açık etmeyeyim.@ERTUNGA Bisikleti esir almışsın. Binicim üstüne vurucağaaam kırbacı .. Dostum bu ne? bence kilitleri çalabilirler...
hocam bu neSayın @cool mehmet öncelikle çok geçmiş olsun lakin çok tedbirsiz davranmışsınız bunun da ceremesini çekiyorsunuz gönülden bulunmasını temenni ederim naçizane fikir vermesi açısın dan bir iki fotoğraf paylaşayım izninizle...246162 dosyayı görüntüle246163 dosyayı görüntüle246164 dosyayı görüntüle
Me262 savaş sonuna doğru devreye girdiği için pek bir varlık gösteremediler Almanya bitmiş durumdaydı gerçi çağ atlamış bir uçaktı dediğiniz gibi ilk jet motorlu uçaktı ormanlar tünellerde ve mağaralar üretildiler Almanya nın sanayi şehirleri ağır hava bombardımanı altın da idi bu yüzden fabrikalar da fazla üretilemedi tam testleri de aslın da tamamlanamamıştı lakin zaman yoktu bir an önce führer in emrini yerine getirmek zorundaydılar.....Çalıntı konusunu baya bir dağıttık uygun bir başlıkta daha ayrıntılı görüşmek dileğiyle.@ERTUNGA ben de 2.dünya savaşı işe yakından ilgileniyorum , tabii ki kullanılan tüm araçlar da ilgi alanımda. Bir de bu listeye Amerikan B17 ağır bombardıman uçakları ile Almanların ilk jet tribünlü Me262 lerini eklemek isterim müsaadenizle. Me262 ler in hızı 538mph idi ki en hızlı Mustang p51 in hızı 358mph civarındayken.