Scudo Sports

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba Arkadaşlar, ben de Sedona 345 ile aranızdayım. :)Selesi fena değil, ama jelli bir tayt alsam iyi oalcak. Bu arada, bir arkadaş kadro boyundan bahsetmiş (@kerem37) benim boyun 180, ben de kadro 52 aldım. Biraz büyük gibi ama seleyi hafif indirince güzel oldu. Tabi 100 km'lik bi tura çıkmadı hic, ondan sonra yorum yapabilirim. Sorun yaşarsam gidonu kaldırırım az sele ile birlikte. Bende 52 fena değil. Tabi boyun 180den kısaysa hafif sorun olabilir :(

Dosyalar

• bisiklet_Arka.jpg
    bisiklet_Arka.jpg
    191,6 KB · Okunma: 83
  • Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Scudo
@ERK1NG Scott marka WATU modeli. Aşağıdaki mağazadan indirimle 210₺'ye almıştım bisikletin yanında. Gayet hafif, fileli ve hava kanalları geniş. Rengi de bisikletime tam uymuştu. Tavsiye ederim bu fiyat aralığında.. :)

(link)

@Tolqiu

Merhaba benim boyum 1.75 baya sıkıntı oldu ve istemiyerekte olsa sattım bisikletimi şuan carraro sportive 330 kullanıyorum çok memnunum

Arkadaşlar sizce 80 tl periyodik bakım ücreti fazla değil mi ? Siz sedona servislerinde kaç tl ödüyorsunuz 6 aylık bakıma.?

sedona 320 kullanan varmı arkadaslar ? carraro 227 ile ikisi arasında kararsız kaldım yardım

lW3ZPg.jpg

Sedona 300 2017 modeli ile aranızdayım bundan sonra arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: kerem37 ve Tolqiu
@Themaner

Hocam merhabalar. Uye olmadan sizlerin tavsiyelerine kulak verdim tessekur ederim hepinize. Ozellikle sana dostum. Sedona 310 ile aranizdayim bende. Bisiklet almayi dusunen ve arastirma asamasinda buraya gelen benim gibi arkadaslar icin 310 2017 modelini tavsiye ederim gonul rahatligi ile. Ben gidonu kelebek gidon ile değiştirip sardim. 1 aydir kullaniyorum ve gercekten memnunum.Yakin zamanda vites sistemini degistirip yavastan uzun yol icin hazirlamayi dusunuyorum sarikizi :)

Dosyalar

• IMG_2171.JPG
    IMG_2171.JPG
    108,2 KB · Okunma: 47
@gokhanagirbas
hocam çok teşekkür ederim. Öncelikle uzun süredir 759 proline kullanmama ragmen ruhu olduguna inandıgım bir bisikletti 310. Hala da lafını ederim. Hayırlı olsun ve size de ruhlu geleceğine eminim. Ciddi anlamda vosvos gözüyle bakıyordum ve çok yakışıklı olmuş sizin bisiklet de. Umarım uzun süre kazasız belasız binersiniz. Yorumlarınız için de teşekkür ederim.

@brky1905 biraz geç bir cevap olacak ama...

üzerinde 50-80 aralığı yazıyor bunu siz kendiniz ayarlıyorsunuz. internet de bilgi vardır bu konuyla ilgili.

Bu da benim minik yavrum...Kendisi Sedona 741 26 janttan sonra aldığım ikinci Sedona. Kendisi 3-4 aydır sadece 92 km yapabildi. El bileğindeki yumuşak doku zedelenmesi ( bisikletle alakası olmayan bir sakatlık ) ağır boğaz enfeksiyonu, mevsimsel geçiş rahatsızlıkları nedeniyle erken emekli olup laborant olarak hayatını idame ettiriyor...
lILV5

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
sedona 310 2017 kullanan var mı nasıldır?

Arkadaşıma 350 modelini satın aldık. Şu ana kadar bindiğim en iyi hybrid bisiklet. Özellikle amortisörünü çok beğendim. Dağ yollarında da bir mtb gibi iletleyebiliyor fakat bir mtb değil. Kısacası o parayı Merida Cw'ye verecekler bence bunu değerlendirmeli.

Yol bisikletine geçtiğim için gözüm gibi baktığım Sedona 345'im artık satılığa çıktı. İlgilenen olursa haber etsin.

bağlantı noktaları yoksa bisiklete delik vb açarak zarar vermeyin deri.zira mukavemetten feragat emiş olursunuz.

2015 model modifiyeli sedona 300 ile kulübe üye oldum herkese saygılar. Bisiklet tam bir 'canavar'

Düzenleme: Fotoğraf eklendi
78df3a22972837a6346414cba8651439.jpg

Merhaba arkadaşlar. Sedona 340 almayı üşünüyorum. Sizce nereden hangi bayiden almalıyım.

Geri