Scudo Sports

Sedona 2012 modelleri

sedona kabloları aşağı çektikten sonra çok güzel kadrolar çıkarıyor hayırlı olsun

Scudo
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bol bol pedallayacagiz insallah. Aslında yollara guvensem tur bisikleti düşünüyordum ama memleketin hali ve sert sürüş vs durumlarindan ötürü cesaret edemedim. Ince lastiklerle hizlanmasi ve yol tutuşu, önceki mtb bisikletime göre çok daha hoşuma gitti. Sanirim 20 km lik suruslerimi artik kademe kademe arttiracagim

hayırlı olsun kaça patladı bu canavar :)

Sormak isteiğim şu :) Yol lastiği gerçekten dağ lastiğine oranla çokmu avantajlı bende dağlastiği var 1.95 fakat asfaltta sürüyorum en kısa zamanda CST marka 1.70 yol lastiği yapacağım. Sizce de bunu yapmalımıyım. Açıkçası Salı günü 65 kilometrelik bir tura çıkacağım. Fakat yol lastiği gerçekten avantajlıysa 15 liraya gidip bu yol lastiklerini taktıracağım. Cevabınızı bekliyorum. Hayırlı olsun bu arada :)

Tesekkurler arkadaşlar. Ciplak bisikleti, 2012 olmasindan ötürü 900/6 şeklinde taksitle aldim. Bazi aksesuarlar onceki bisikletim icin mevcuttu. Canta (30), Velo barendli elcik (39), yüksekliği ayarlanabilir ayaklik (25), arka stop (10) ve Rubena flash 1.75 lastikler (çifti 50) aldim. Daha bisiklet kurulurken taktik bunlari.
Lastik konusuna gelecek olursak, serilik olarak çok faydalı oldu sehir icinde. Fakat basinc yüksek ve yol da kötü olunca cok sert vuruyor. O yüzden bazen sehir icinde bile maşanin kilidini aciyorum. Ha yine olsa taktirir miyim, kesinlikle evet. Madem (köye vs gitme durumlarimdan ötürü) şehir bisikleti alamiyorum, ben de bu şekil kullanirim

@Hakan ÇELİK
1.95 ile 1.70 arasında pek fark yok gibi almışken 1.50 alın derim Dağ lastiği ile 1.50 lastik arasında çok fark var hız olarak konfor biraz kaçıyor ama değer

Bu arada 2012 731 de v fren mi varmış

@mustafa genç

Evet hocam. Alma sebeplerimden biri de bu zaten. Disk frenin performansı elbet tartışılmaz ama V-frenin basit yapısı ve köy vs gibi ortamlarda idareten de olsa parça bulunması gibi durumlarda avantajı mevcut. Ayrıca disk arıza yaparsa apışır kalırım diye şimdilik uzak duruyorum

Peki bu 1.75 ya da 1.50 lastikler mucurlu yolda nasıl arkadaşlar bilen varmı ?

@Hakan ÇELİK
1.50 mucurlu yolda pek iyi değil şu bakımdan lastiğin altına bir çakıl taşı bile gelse tepende hissediyorsun 1.75 biraz daha iyi diyorlar bu konuda bende 1.50 var hız olarak 1.50 daha iyi lastik yere ne kadar az temas ederse o kadar hızlı gider tavsiyem gideceğin yollar cok bozuk değilsen 1.50 al derim

Aynı bisikletten kullanmıştım,hayırlı olsun :)

Sedona c+10 sahibiyim 2021 yılında edindim bu bisikleti görüntüsü vs model yılı içerisinde harika hissiyatı var. Ritchey carbon sele, ritchey aluminium sebe borusu, ritchey aluminium gidon ve boğazı, ritchey carbon suluk kafesi, jant göbeklerim çin malı sesi tatmin edici, diğer herşey komple shimano xt 3x9 setli, shimano xt frenler dahil, dt swiss xr400 beyaz jant, rock shox sid maşa, race king 2.2 tubeles, muc-off siboplar, 200gr titanium carbon platform mtb pedal siparişim elime ulaştığı zaman takacağım, titanium suluk vidaları aklım geleni yazdım çok üst seviye değil daha üst seviye de yapılabilir. Bakımı yeni yapıldı zaman ve imkân buldukça zevkle biniyorum. Kadrosunda çatlak kırık tamir yok

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
sedona bisiklet üretimi durdurdu mu acaba websitelerinde 2018 model yazıyor?
(link)

Geri