Merhaba arkadaşlar. Forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve bu ilk konum. Geçen yaz Ankara Performans Bisiklet'ten Kron XC250 model bisiklet ile bu dünyaya merhaba dedim. Bu sene o bisikleti arkadaşa satıp, yine Performans bisikletten 2012 model Sedona 731 V-Fren model 20 inç kadrolu bisikleti uygun bir fiyata aldım. Bazı aksesuarlarım zaten önceden mevcuttu, o yüzden bisikletle sadece Rubena Flash 1.75 lastikler, çanta, arka stop, ayaklık ve velo elcikleri aldım. Bu sabah memleketim Adana'dan uçakla gelip, daha önceden telefonlaştığımız için direk bisikleti almaya gittim. Sağolsun, Performans bisikletin sahibi Sadun Beker abim, Pazar günü benim için gelip dükkanı açtı, aksesuar ve lastik montajını elleriyle yaptı. Gerçekten bisiklet konusunda çok çok temiz bir esnaf abimiz. Geçen sene Kron XC250 bisikletimle her gece 20 km civarı yol yaptım. Yeni Sedonamı ise arabayla eve getirdik yol yorgunluğum ve uykusuzluğumdan ötürü. Tabi gece 11 gibi çıkıp ilk sürüşü yaklaşıp 13 km civarı yaptım. Maaşallah yol lastikleri ve kilitli maşa ile alet akıyor. Acera vites grubu çok net geçişler sağlıyor ve Shimano V-frenler ile bisiklet gayet stabil. Sormak istediklerinizi her zaman zevkle cevaplarım arkadaşlar. Daha iyisi sizlere de olsun inşallah.