Scudo Sports

Sedona 2012 modelleri

Merhaba,

yeni bilgi model gelmiş. toplamaya başlamışlar ama bütün modellerin çıkması 2 hafta sürermiş

Scudo
Merhaba,
Orta ve üst düzey modellerin kadroları bu gün gümrüge gelmiş :) gözümüz aydın :) Cumartesi çıkmaya başlar modeller :) artık gelsin

Merhaba Arkadaşlar,

kadrolar gümrük de çıkmış toplamaya başlamışlar :) söyledikleri bu büyük bir olasılıkla pazartesi günü dağıtmaya başlarlar

• Beğen
Tepkiler: fast007
İyi Günler,

Sedona'nın 301 modeli hakkında kullanıcı görüşü bildirmek istiyorum. Belki faydalı olur.

Pozitif Düşüncelerim;
Yaklaşık bir haftadır düzenli olarak günlük 40km civarında yol kat ediyorum. Orta kalite bir bisiklete göre hiç yormuyor. Hız ve vites konusunda da hiçbir problem yaşamadım.

Negatif Düşüncelerim;
Sele kendinden amortüsörlü. Bu yollarda kilolu olduğumdan işime yarıyor. Çünkü klasik dağ bisikletlerindeki arka amortüsörlü modellerde esneme olabiliyor ve gidiş performansımı etkiliyordu. Lakin kendinden amortüsörlü bu sele 10-15 derecelik açılarla sola ve sağa da dönüyor. Bunu kullanım kolaylığı olarak görenler de olabilir ama ben buna alışamadım. Bunun dışında pedalahızlı bir şekilde yüklendiğimde arka vites dişlisinde zincirin zorlandığını farkediyorum. Bir de standart olarak gelen gidondaki tutma yerlerinde uzun süre kullanımda ve sıcaklığında etkisiyle hafif kaymalar oluyor.

Sonuç:
Genel olarak memnuniyetim 10 üzerinden 8 civarlarında. Negatiflerin üzerinde daha çok durmaya çalıştım. Bunun dışında başarılı bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.

Umarım, faydalı olabilirim. İleride de sıkıntılarla karşılaşırsam eklerim.

İyi günler.

Arkadaşlar merhaba , sedona nın 2012 bisikletlerinin tasarımları gerçekten güzel olmuş 2011 e göre baya geliştirmişler bu aralar sedona c+30 ile ilgileniyorum fakat internette hiç gerçek fotoğrafını bulamadım kullanan arkadaşlardan görüşlerini ve mümkünse bisikletin fotoğraflarını rica ediyorum teşekkürler şimdiden iyi pedallar

Bende 751 almayı düşünüyorum, alacağım firma nakitte 1250 yapacak bana ( 5 senedir başka bisikletçiye gitmem ) alınır mı sizce de?

KardeŞ bende bİr hafta Önce 721 aldim fİyat normal yanİ :) bende 721 920tl verdİm :)

Bende gördüm kıtalar arası bisiklet turunda ama çok kalabalıktı ve durup konuşma fırsatım olmadı kullananların olduğunu bildiğim için soruyorum zaten :in:

751, 1250 TL'ye çok iyi. Biz de bu fiyata bulabilir miyiz, acaba İstanbul'da...

Merhaba arkadaşlar. Forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve bu ilk konum. Geçen yaz Ankara Performans Bisiklet'ten Kron XC250 model bisiklet ile bu dünyaya merhaba dedim. Bu sene o bisikleti arkadaşa satıp, yine Performans bisikletten 2012 model Sedona 731 V-Fren model 20 inç kadrolu bisikleti uygun bir fiyata aldım. Bazı aksesuarlarım zaten önceden mevcuttu, o yüzden bisikletle sadece Rubena Flash 1.75 lastikler, çanta, arka stop, ayaklık ve velo elcikleri aldım. Bu sabah memleketim Adana'dan uçakla gelip, daha önceden telefonlaştığımız için direk bisikleti almaya gittim. Sağolsun, Performans bisikletin sahibi Sadun Beker abim, Pazar günü benim için gelip dükkanı açtı, aksesuar ve lastik montajını elleriyle yaptı. Gerçekten bisiklet konusunda çok çok temiz bir esnaf abimiz. Geçen sene Kron XC250 bisikletimle her gece 20 km civarı yol yaptım. Yeni Sedonamı ise arabayla eve getirdik yol yorgunluğum ve uykusuzluğumdan ötürü. Tabi gece 11 gibi çıkıp ilk sürüşü yaklaşıp 13 km civarı yaptım. Maaşallah yol lastikleri ve kilitli maşa ile alet akıyor. Acera vites grubu çok net geçişler sağlıyor ve Shimano V-frenler ile bisiklet gayet stabil. Sormak istediklerinizi her zaman zevkle cevaplarım arkadaşlar. Daha iyisi sizlere de olsun inşallah.

hayırlı olsun.Adanadan Ankaraya sırf bisiklet için mi gittin.Helal olsun

Teşekkür ederim hocam. Ailem Adana'da, memleketimiz aynı zamanda. Ben Hacettepe'de öğrenciyim, kendi evim var burada. Ankara'da yaşıyorum yani

Hocam eski bisikletçisiniz ama yeni üye olmuşsunuz forum da aktif olmanız sizin açınızdan iyi olur çok farklı şeyler öğrenirsin.Neyse hayırlı olsun

Haklısınız. Maalesef üşengeç forumculardan olduk, iş araştırmaya gelince eyvallah ama üye olup yazmak zor gelmiş :) Ama artık buradayım, aştım üşengeçliği :)

Geri