Scudo Sports

Sedona 2009 modeller görücüye çıktı

x-11 i yenilenmiş olarak bekliyordum :(X11 in veya benzer modelin olmayışı beni üzdü doğrusu

Scudo
@poytatu
Herkesin zevki farklıdır.Senin içini karartan arka plandaki fon olmasın?Renkleri gayet başarılı olmuş,sonuçta bir günde olcak iş degil bu tasarlamalar.piyasaya erken çıkan markaları gördüysen SEDONA temiz iş çıkarmış bence.
SEDONA SD-761

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/761.jpg

Kadro boylari: 16/18"

SR Suntour Epicon RLD havali, gidondan kilitli, rebound ayarli masa
Amoeba Vitra gidon-bogaz-sele borusu seti
Shimano Deore 530 vites kollari
Tektro Auriga Pro ön-arka hidrolik disk fren seti
Shimano Deore ön, SLX arka vites ve HG-53 zincir
Shimano Deore 532 ayna kol, Wellgo pedallar
Alexrims XD-Lite beyaz jant cemberleri
Shimano 525 disk ön-arka disk göbekleri, Deore 9'lu ruble
Schwalbe Little Albert dis lastikler

SEDONA SD-781

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/781.jpg

Kadro boylari: 16/18"

SR Suntour Axon RLD havali, gidondan kilitli, rebound ayarli masa
Zeronine gidon-bogaz-sele borusu seti
Selle Italia C-2 Gel Flow sele
Shimano SLX vites kollari
Shimano SLX hidrolik disk frenler ve fren kollari
Shimano XT arka vites, SLX ön vites
Shimano SLX ayna kol, PD-M520 SPD pedallar
Shimano SLX ön-arka göbekler ve SLX 9'lu ruble
Alexrims XCR-100D cemberler
Schwalbe Racing Ralph lastikler

761 ve 781'deki renkler daha sade ve güzel olmuş.
Özellikle 781 kadro - Axon - Racing Ralph renk uyumu bakımından
muhteşem üçlüyü oluşturmuş
761deki Epicon'un görüntüsü uyumlu olmamış, sırf onun için axona yükseltilir
aslında. Varsa para yatır Foxa orasında karışmayız :) .

Monostay'dan vazgeçilmesi çok da fark yaratmaz aslında
2006 kadrolardan beri insanın gözü alışmıştı :)

Monostay'ın ben daha rigid olduğunu sanıyordum,
yoksa getirileri sadece v-fren kullananlara mı? Bir yanda Stumpjumper, XTC
gibi alanın v-frenle kullanılma ihtimali pek olmayan kadrolar da var.
Merak etmeye başladım şimdi.

Bu tasarımlar da beğenilmezse ben de hepsini alacağım ,arabamı satacağım.

@poytatu

Fotoğraflar için gerçekten çok emek harcandı. Bana kalırsa bir Türk firmasında yapılan en iyi çekimlerden biri olmuş.

Ancak hiçbir şey çıplak gözün yerini tutamıyor. Çıplak gözle 781'i görünce bana hak vericeksin.

Tabi ki insanların zevklerine karışmak kimsenin haddine değil. Benim kendi yorumum ise Sedona her geçen sene çıtayı biraz daha yükseltiyor ve önümüzdeki senelerde global bisiklet piyasasının isminden bahsedeceği bir marka olma yolunda ilerliyor.

Bakalım en sağlıklı yorumlar bisikletler piyasaya çıktıktan sonra gelecektir...;)

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
@Berkay Benli

Aynen katılıyorum. Ama bence arka planın siyah tercih edilmesi çok daha iyi olmuş. Çünkü beyaz bisikletler beyaz arkafonun üstünde çok dandik duruyordu. Ama hala çıplak gözle karşılaştırılamaz bile.

dün galiba sedonanın bayi toplantısı yapılacaktı acaba fiyatlar filan açıklandı mı ?

2009da X11 ve 411 çıkarılmamasının sebebi nedir. özellikle x11 oldukça iyi bir modeldi ve baya satıldı. açıları biraz daha geliştirilerek daha güzel bi sonuç elde edilebilirdi. birde sorum şuan x11 kullananların kadrosu kırıldığında garantiden ne verecekler. yine x11mi yoksa eşdeğerde başka bir kadromu ?

x11 ler 2 sene garanti kapsamında kırıldığı takdirde yerine aynısı verilecek

761 renklerini çok beğendim.zaten ankettede mavi rengi özellikle belirtmiştim.761 ve 781 süper olmuş.fiyatlar uygun olursa altıma hemen 1 tane çekerim.4 gözle fiyatları bekliyorum.

781'de mavi-beyaz renk seçeneği olsa bende alırdım muhtemelen.Şimdilik 2008 modelini alcaz gibi gözüküyor.

Fiyatlar ne zaman kesinleşir? Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaş varmıdır?

Açıklansında plan yapalım artık benimde ağzım sulanıyor fiyatları görmek için...

Valla ben de fiyatları çok merak ediyorum. Döviz fırladı. Bi de her yıl bisikletlere zam geliyo bakalım ne olacak.

bi bakıyoruz 711 800 ytl filan oluyomuş :p
bugün toplantı vardı, yarın bisikletçiye uğramaya çalışıcam fiyatları öğrenmek için

o kadar ucuz olmaz :D

anca 7'de gidebildim bisikletçi kapalıydı yarın öğreniriz artık

''13 bisiklet çıktı meydane hepside birbirinden merdane '' hepsi çok güzel herkese nasip olsun böylesine güzel bisikletler.

Geri