Scudo Sports

Sd-991 Sedona Skandium

yeni frenlerımle we jant setimle bisikleti tekrar ayaklandırdıkk.resımlerını cok yakında forumada koycam.bu haberı bisiklet forumlada paylasmak ıstedım.comıng soon :D:p

Scudo
Bekliyoruzzzzzzzz.

• Beğen
Tepkiler: kont26
çok hoş duruyo rengide çok güzel hayırlı olsun

• Beğen
Elcikleri değiştirdinmi:Dbende bisikletim gelince bunlardan almak istiyorum. benimkinin rengine uyar sanırım

• Beğen
yok aynı elcıklerı taktım cunku kullanacagım turde baska bı elcık yoktu.yenısını alana kadar bunlara dewam etcem resımler ıcınde spd almayı beklıyorum.:D:D:D ama yuzme yarısmalarım yuzunden bı turlu bısıkletle ılgılenecek wakıt bulamıorum

bisikletin en son halinin tadına ilk ben baktım :D:D
yorumlarımı dile getiriyorum,
ıyyyyyyk, öğğğğğğğğğ :D:D
yepyeni bisiklete 2 yıllık irc mythos 2 lastik taktınya, Allah seni davul etsin :D
pedallarında çok hoşuma gitti, bianchiden cıkmaydı dimi ? :D
ama nasıl oluyosa 9,5 ağırlığı var, hala anlamış değilim :S :D:D

• Beğen
hahah cunku saydıgın ıkı parca dısındakı malzemenın marka we modellerını yazmamıssın emrecım :)pedallarda bıanchıden cıkma dııl parayla dısardan aldım ula :D 4.5 mılyar hrcadık cıkma pedal mı takcaz bıde :D

sen beğenip aldıysan bize anca kazasız belasız sürüşler yapman temennisini sölemek yakışır..:)

• Beğen
iyi günlerde kullanın

• Beğen
@H.Çağrı

çağrı abi arkadaş sehir dışında yüzme yarışlarında ;) dereceler peşinde :D
geldiğinde resimlerle hemen forumdayız ;)

• Beğen
@H.Çağrı

biraz geciktigi için özürdilerim.ama tek sporla ılgılenmıyorum.yuzme sporuyla cok yogun oldugum ıcın resımlerı koyamadım.2 buyuk yarısım vardı.bu haftada unıversıteler arası yuzme samp. oldugu ıcın ılgılenemedım.gelır gelmez hemen resımlerı ekleyecegım....

Geri