Scudo Sports

Sd-711 min eski ve yeni hali:D

@gvenc_mtb

Umarım en kısa zamanda bisikletinde kavuşursun;).Ben bilgisiyarımı telefonumu bisikleim falan alırken aile ile hiç uğraşmam zaten:D Kendi bütçene sahip olmalısın yoksa işler zorlaşıyor.

Scudo
evt en rahat ama benim de onlardan pek bişi istediğim yok konsolarımı falan hep kendimm aldım ama bunda kendileri söylediler e madem kendimiz alıcaz dediler ne den bu fırsatı kaçırıyım:D:D

yeni parçalar diyorki ben yeniyim :D nolur bin :D hayırlı olsun dostum gercekten hayran kaldım :)

@Yokuscu

sadece 200 km yaptım ama hepsi kapkara oldu şimdiden, 40km sini ormanda kullandığım için tozlar yapıştı:( temizlik yapmayı öğrenmeliyim

arkadaşlar sevgili sedonamın deore Hollowtech II Aynakolu kırıldı:S düz asfalt yolda hız yapmaz iken:( :mad:

peki arkadaşlar. :) peki sizce sedona 711 v nin beyazı mı daha güzel duruyo yoksa siyah rengimi ???

@redpover

Siyah daha çok hoşuma gidiyor ama dış etkenler ve çizilmesi sonucu hoş gözükmüyor beyaz renk bunları kaldırabiliyor:D hem gece görünmeyide sağlıyor.

hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :D geçerlerde deore kasetli arka göbek aldım bugun göbeği değiştiriken bi ara arka milin yamuk oldugunu görmüştüm bisikleti aldıgım yerin sahibine saymıştım baya bugünki değişim içinde dahada fazla şeyler söyledim çünkü arka göbeğin mili kırıkmış o şekilde satmış bana Allah o parayı yedirmeyi nasip etmesin
artık sorunumuda çözdüm tek aşama kaldı oda kadroyu değiştrme:)

• Beğen
Tepkiler: toprakec
@gvenc_mtb

Hala aynı değiştiremedim malesef.zaten değiştirmek için ne bütçem nede vaktim var malum öss çalışmaları falan e 3 senedir de yatıyorum bu sene canım çok acıyacak bakalım.:(

711'in yeni hali gerçekten güzel olmuş.benim bir sorum olacaktı LX vites kolları ile fren kollarının performansı nasıl özellikle zorlu koşullarda nasıl iş çıkarıyor?

kolay gelsin valla ÖSS zor bi olay bakalım benimde 2 sene sonra baslıycak Öss maratonum allah kolaylık versin
senin bisiklete baktkça alıcağım bisikletin ilerki zamanlarını görüyorum :D o yüzden bi sorıyım dedim:D

insallah basarılı olursun kolay gelsin...

ya ben bide bir şey sorucam senin bisikletin arazı deki görüntüleri varya oralarda bilmilorum kullandınmı ama sorıyım gene kadro nasıl darbeleri emiyomu yoksa kütt diye hissediyomusun??:D
birde abidik kubidik yerleden geçerken kadro rahatmı??

@buyukbulut25

Açıkcası yeterince zor koşullarda deneme şansım olmadı 4 kere kent ormanına çıktım oda çok zorlu yollar değildi vites kollarının etksisi var mıdır bilemiyeceğim ama vites değişminde çok rahata erdim geçişleriçok yumuşak, ne bir ses ne takılma var.Eskisi gibi zorlamıyor tırmanmada vites değiştreyim derken hızın kesilmiyor.

@kıvanc kaynak
Teşekkür ederim daha güzel bisikletlere kavuşma dileğiyle;)

Geri