Scudo Sports

Sd-711 min eski ve yeni hali:D

@gvenc_mtb
Taiki kullandım ;) .Elde çıkacak değilim ya:D Fakat orası uçurum tabiki açılan yoldan indim.
Çok çeşitli bisiklet kullanmadığım için kadro hakkında doğru bir yorum yapamayabilirim ama 6000 alu kadroların kimyasal ve fiziksel olarak daha darbe emici olduğunu söyleniyor.Ama arkadaşmla bisikletlerimizi değiştidiğimiz zaman senin bisiklet sarsmıyor diyor(onun kadrosu 7000 alu serisi geotech).
başlangıç seviye bir kadro olduğu için tehlikeli yerlerde kullanıma uygun değildir çünkü kırılabilir sağlam bir kadro için daha yüksek modelleri seçmek gerekli.fakat 90 kg ve sert kullanan bir kullanıcı olarak şimdiye kadar bir sorun yaşamadım çok şükür.

Umarım kısa zamanda bisikletine kavuşursun Ve doya doya tadını çıkarırsın beim gibi okuldan özel derse yetişmek için kullanmazsın.

Scudo
@toprakec

çok saol 90kg san ve bişi olmıysa banada bisi olmaz heralde bende 70 kg yum ve bende oldukca hırpalarım sana bisi olmadıysa insallah banada bisi olmas:D dileğin için çok teşekkürler ve basarılar insallah istediğin üni yi kazanırsın...

@gvenc_mtb

Ben teşekkür ederim fakat bu sene üni işi zor gözüküyor benim için ama bu seneki çalışmalarım boşuna gitmeyeceğine eminim.yetiştirememe korkum var yapamama değilde:D

@toprakec

yetistirirsin ya daha var Öss ye çalısır yaparsın..

bu arada hangi bölümdesin ben bu sene sayısal seçtim bakalım Öss de fizik kimya biyolji mat falan derken bi anda bitmez süre:D..

eslişehirde böye güzel makinalrın olması çok güzel sizin adınıza ben gurulandım çok güzel

Yeni parçalar çok güzel hale getirmiş bisikleti.Güle güle kullan.

ben de ankaradayım bende araziye çıktım ayrıca abdülselam dağına gittim resim çekemedimhttp://www.facebook.com/group.php?gid=6505060193&ref=ts#/photo.php?pid=473993&o=all&op=1&view=all&subj=6505060193&aid=-1&id=1082887021&oid=6505060193 bu hariç

Yeni parçalarla beraber dahada güzel olmuş kazasız sürüşler...

toprakec en son öss ye hazırlanıyodu
ona burdan geçmiş olsun diyelim umarım istediğin üni yi ve bölümü kazanrsın..:):)

bisikletin evrim değiştirmişş fakat bide maşayı değiştirsen tam olcak

Geri