Scudo Sports

Scott Scale 40'ın Öyküsü...

Benim bisiklet almamla başlayan sigara bırakma etkinliği, grubumuza yeni katılan Ergün arkadaşında bugün yeni gelen bisikletinin başında kahve ve son sigarasını içerek sigarayı bırakmasıyla sürüyor.Ne scott'muş......:)

Scudo
Ben yerinizde olsam gidon boynunu hemen değiştirim.Çok uzun bir açı var.
Çok güzel bir bisiklet güle güle kullanmanız dileğiyle.

@can gümüş

52 yaşımda ve 35 senelik bir içici olarak, keza onca yıllık sporcu olarak ciğerlerimin ne kadar rahatladığını hissediyorum. Scale 40 ise bunun müsebbibi,
tabi bu makineyi alan sevgili diş hekimim Recep Pekcan kardeşime bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

Bu şansı bana verdiğiniz için teşekkür ediyorum, Can kardeş

Hakan abi tam bir öykü olmuş. bisiklet hayırlı ve ugurlu olsun kazasız belasız kullanma dileğiyle bi sorum olcaktı. bisikletinizde cube dekı lastıklerı nerden bulabılırım ? beyaz yanak uclu olan scwalbe leri ?

güle güle kullanın.. bisikletler çok güzelama bisikletten daha güzel olan anlatılamayacak bir dostluk ve gülüşmeleriniz var.. bunu yapamayan oldukça insan var.. aslında küçücük şeylerden mutlu olabileceğine insanlara yüzlerinizle anlatıyorsunuz.. sigara bırakmada çok önemli bir husus.. kazasız belasız kullanmanız dileği ile.. sağlıcakla kalın iyi forumlar

Geri