Scudo Sports

scott mı cube mi yardım !!!!

Scudo
Cube nin donanımı tartışmasız daha iyi, tabii fiyat da daha yüksek, ikisi de indirimde, paran yetiyorsa tabii ki küp al, ama scott da kötü bisiklet değil, onu da alırsan üzüleceğini sanmam, bu noktada kadro boylarına dikkat etmek lazım, ellerindeki kadro boyu size uygun mu o da önemli

ikisininde fiyatını bir tanıdık sayesınde indirmeyi başardım.

cube 2500 tl

scott 1700 tl

fiyat istiyolar sizce aradaki 800 tl yi verim cube alıyım mı.

boyum:180cm kilom:70kg

Aynı fiyat bile olsa Scott alırdım, daha çekici görünümü var. Donanımı da yeterli. Ama 29 tekerlek cidden büyük görünüyor, traktör gibi.

scott 800tl daha ucuz olduğu için scott alın diyorum ben, cube de fazla indirim yaptıramamışsın

scott indirim yaptigi halde avrupadan(Almanya)dan daha pahali cubenin fiyati ise hemen hemen ayni.Daglarda patika yollarda süreceksen kesinlikle cube derim masa farkini o zaman anlarsin

SCOTT varken SCOTT alınır diye düşünüyorum :rolleyes:

Teknik kısmını ayrı tutarak söylüyorum.Görsel açıdan scott daha hoş.

arkadaşkar gönlümden cubeyi almak geçiyor fakat scottla arasındaki 800 lira farka deyip deymeyeceğine halen karar veremdim.bisikleti ıspartada okula gidip gelmek ve hafta sonları çevre ilçeleri turlamak için kullanıcam.(forum olayında yeniyim tek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın)

800 lira az para sayılmaz aradaki fark için al scott u bak keyfine senin için emin ol yetecektir zaten yaninda malzeme almak isteyeceksin o farkı orada kullanirsin yada iyi birşey istiyorsan aynı paraya 2. el bakabilirsin

eğer tek sorununuz arada ki 800 tl ise, bence okula gidip gelmek ve çevre illeri turlamak için 2.500 tl fazla... ayrıca scott'ın da donanımı çok iyi...

dağ biskleti alacağınıza eminseniz, scott'ın da duruşunu/rengini beğendiyseniz, bence cube'u boşverebilirsiniz...

@Ahmet Saltabaş

Bence de böyle yapmanız daha mantıklı olacak Scott alın aralarında çok büyük bir donanım farkı yok.

@Ahmet Saltabaş

Bu ayrıntıyı vermen kesinlikle iyi oldu. Bence Scott ı al. 800 TL ekstra vermene bence hiç gerek yok. Görsel olarak da Scott bi tık önde diyebilirim.

Geri