Scudo Sports

Scott Aspect Serisi

merida tfs 100 V' de bu listeye dahil oldu simdi.

Ne zor is bisiklet secmek yahu :)

Scudo
Evde bir de Merida TFS 100 var artik :)
Secimde yardimci olanlara tessekkürler.

Peki bu fiyatlarda gene 2009 Model SPecialized Hardrock'a baktınız mı acaba fiyatı 379€

Bolinas ile aynı donanımda Al kadrolu...

http://www.specialized.com/OA_MEDIA/2009/bikes/8191-60_HR_base_black_d.jpg

Speciliazed de baktim lakin renk olarak kardesim pek begenmedi kendisini.

Dedigim gibi 2009 Beyaz Merida TFS 100 V aldik. Ama sahiden Merida'yi görene kadar gercekten cok zordu bisiklet seçmek :)

Yalnız 2009 Merida TFS 100-V siyah ve yeşil karışımı renklere sahip. Beyaz olan 2009 Merida nın resmini koyabilir misiniz?

@Aytuğ

(link)

Kesinlikle harika bir rengi var

Trek Fx dışındaki modellerini pek sevemedim ben de. O yüzden bence de Scott.

sana tavsiyem scott almandır çünkü bildiğim kadarıyla aspect 45 in amörtisörleri kilitlenebilme özelliğine sahip 4300 ise böyle bir özelliği sahip değil vede disk fren tercih ediyorsun ama ikisininde disk frenlerini iyice bir incelemeni tavsiye ederim araştırdıktan sonra disk frenden vageçersen aspect 45 in jant frenli versiyonu var o da aspect 50 onu da bir araştır derim ben

Selamlar..
Yaklaşım 3 aydır oğlum Sıkati ile yollardayız.. (aspect 45) 1500 km yi ancak devirsem, sınırlı vakit bulabilsem de bisiklet binmek için..

Yeni yeni anlıyorum ki ASPECT 45 in tadı bir başkaymış...

Ben, çok dandik eski bisikletimden bir anda terfi ettim ASPECT 45'e başlarda pek fark edememiştim, lakin şimdi, turlara katıldıkça, diğer bisikletleri "bir tur atmalık" ödünç aldıkça oğluşumun değerini anlıyorum...

Özellikle Daryal kullanarak yokuş inerken ya da çıkarken...

Evet biraz ağır.. ama hiç sorun olmuyor...

Şu konuda hemfikiriz sanıyorum.. kadro dışındaki komponentlerin değişimi çok kolay.. azimli bir sürücü harikalar yaratabilir isterse..

Ama kadro, ve kadroyu oluşturan AÇIlar çok çok.. HER ŞEYDEN ÇOK önemli..
ve aspect 45 bu konuda çok iyi...

Şiir gibi ..

Merhabalar, arkadaşlar uzun zamandan beri araştırmalarımdan sonra Scott Aspect 45 model bisikletimi Kadir Usta'dan alıyorum. Siparişini verdim. İnşallah Çarşambaya elime ulaşacak. Aspect 45 almakla iyi ediyor muyum acaba? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.

Scott alıyosun işte iyi ediyomuyum diye sormaya gerek yok çok iyi ediyosun;) güzel seçim şimdiden hayırlı olsun, fotoğraflarını bekleriz.

@Semih Karadağ

Alayım da önce fotoğraf eklerim tabiki.

Sizlerinde fikrini almak istedim sizce ?
scott aspect 60 mtb agırlıklı mı yokhsa yol mu ?

mtb ağrlıklı fakat yarış için ideal deil daha çok tur ve hobi kullanımı için ideal spor bir kadro :) yarış için scale serisi idealdir ;)

Geri