Scudo Sports

SCOTT AD DİCT (i)R 1 beee :D

Scudo
Serkan'cım inan sana hayırlı olsun demekten yoruldum. Umarım sıkılmadan uzun süre binersin. Kazasız, keyifli,yüksek kadanslar dilerim...:in:

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@TOLGA TUNCEL

Teşekkürler abi :D

Aynaya baktığımda 2 kişi görüyorum zaten, Biri ben, diğeri sen. AYNI KAFA :in:
Hele bir SRAM RED ler gelsinde, işte o zaman tam bir bisiklet olacak :D

Ben zaten Dura Ace e karşıyım :D
aslında Shimano karşıyım :D
campi ye de karşıyım :D
Ben zaten diğer markalarada karşıyım :D

karşıyımda karşıyım, karşıyım da karşıyım :D

@serdar gültekin

Dün akşam 19:45 de başladık toplamaya, 21:30 gibi bitti, bir kaç vites teli problemi yaşamamızdan dolayı baya uzadı toplanması, sonra bu hale geldi.
bir deneme sürüşü yaptım, Önceki MACHİNE den kat kat daha hafif ve daha seri oldu.
Kişisel olarak ayarlamam gereken bir kaç birşey var onlarıda halledince tamam olacak abi.

• Beğen
Tepkiler: serdar gültekin
Allahım bu yol bisikletleri beni çılgına çeviriyor hayırlı olsun :) Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle. Bende yol bisikleti istiyorum duanızı benden eksit etmeyin inŞllah bende yol sahibi olurum :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

Şimdi ona buna karşısınız... Muhtemelen duygusal nedenlerden :D ama bişey diyeceğim bunu bir kenera not edin, etmesiniz de olur daha sonra açar bakarsınız foruma :D, Sram Red ler geldikten sonra bir malzemeden niye nefret edilirin cevabını öğrenmeniz fazla uzun sürmeyecek.
2 gr. daha hafifleyeceğim diye abuk sabuk malzemelere para vermeyin. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye bir atasözümüz vardır.. hatırlatırım:)

Geri