Scudo Sports

Schwalbe Maraton Racer HD Guard Geldi.

Ozan Güneri

Forum Bağımlısı
Tepki
2.454
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Türkiye'de bulamadığımdan Almanyadan Starbike'dan getirtiğim Schwalbe Maraton Racer HD Guard geldi.2 hafta deneme fırsatım oldu ve izlenimlerimi yazayım.
Eski bisikletimde gene Schwalbe maraton green guard vardı.Yani maraton lastiklere aşinayım onunla binlerce km yaptım,tek patlak yaşamadım.Ancak bu racer'lar gercekten çok hızlı bana göre.Racer iki çeşit performance ve hd olarak.En hızlısı hd ve bu lastikleri Türkiyede satan yok,herhalde pahalı oldugu için.

http://i.imgur.com/N3Nj55W.jpg

http://i.imgur.com/CUC4Ym3.jpg

Şile yolu dönüşü inişi hafif eğim 65 km hıza çıktım arada pedal çevirerek.

Buradada 3 köprü yapımı sırasındaki Alemdağ.Stabil yolda beni üzmedi.

Scudo
38 euro tanesi.

Hayırlı olsun.Kaç günde elinize ulaştı?

Eşime aldıgım maratonları Crc'den almıştık neredeyse 1 ayı bulmuştu onlar.Ancak benim aldıgım racer'lar 15 günde geldi Almanyadan.

@Ozan Güneri

Bence sorun 38€ olması değil. Benim lastiklerimin tanesi 160-180 TL. Sorun talep edilmemesi ya da modelin tanınmaması olabilir. [emoji106]

@Serkan HODANCI

Türkiyede satılsa tanesi 80 euro civarında olacağından talep olmayabilir.

Kim bilir belki de o yuzdendir. Ama düsünmeden edemiyorum bir vites aktarıcınin 1000TL ye satıldığı ülkemizde tanesi 80€ olacak olan lastikler de pahalı değil bence. Keske çok daha ucuz olsa da herkes alabilse..

Lastik aynıysa eğer (link) daha ucuz.

@Yunus Emree

Oradakiler performance olan bir alt model.

@Ozan Güneri
Schwalbe Marathon Racer Evolution
Aynısı sizin lastikte de yazıyor ve aldığınız lastik de katlanır model olmalı, her ölçü yok zaten katlanırda.

Lastik hakkında hiç bir şey bilmesem bile 11600239.02 gibi koduyla beraber ürünün diğer özelliklerini schwalbe sitesinde karşılaştırabilirim.
Sizin lastik de benim verdiğim sitede olmalı.
Benim yazdığım kargo dahil 188 liraya geliyor, sizinki sadece lastikler 219 lira. Kargo ücreti varsa daha da pahalı.
Amacım tartışma değil sadece bilgi vermek, siz aldığınız siteden yukarıdaki gibi kodu benim verdiğim siteden bakıp fiyatını kontrol edebilirsiniz.
Fazla vermiş olsanız bile bir dahaki alışverişinizde göz önünde bulundurursunuz.

Merhaba,

77 euro üzeri gümrükte takıldı mı acaba? Vergi ödediniz mi?
siz hangi ölçüyü aldınız?

Teşekkürler

@Yunus Emree

Yaptığınız çok anlamsız. Arkadaş aramış bulmuş ve almış. O arada diğer sitelerde fiyatı düşmüş olabilir. Bu çok karşılaşılan bir durum. Kimse size daha düşük fiyatla nerede bulurum diye sormadı. Arkadaşın keyfini kaçırmanızın bir anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: olympos
Hayırlı olsun. Bazı modeller nedense Türkiye'de tutmuyor. Sebebini tespit etmek ise çözüm üretmekten daha zor. :)
Ben Marathon Dureme kullanıyorum, tanesi 90$. İkinci el aldım, çiftini 160 TL'ye.

@Tahir Keskin
(link)
İndirime girmiş 20 euro, indirime girmemiş sitelerde 25 euro. Hadi kar payı,kdv ıvır zıvır anlarım ama çok fark var ya Türkiyeyle. Üzüldüm. Varsa bir ihtiyacın, söyleTahir kardeşim. 13 ağustosda Türkiyeye geleceğim.

@Soner Közen

Ehehe. Allah razı olsun. Şu anda ihtiyacım yok. :) Üzülecek bir durum yok zaten, böyle denk geldi aldık. Bir kaç aydır kullanıyorum ve çok memnunum lastiklerimden. Mutlu olan bir insanımdır ben. Kazık yesem "iyi ki deyağlıymış" diye sevinirim. :p

@Soner Közen

Selam,

(link) bu lastiği almayı düşünüyorum, lastik veya site hakkında bilgin var mı sorun olur mu?

Teşekkürler

@serdargecu
a.s
(link)
Yorumlarına baktım. Güvenmilir bir siteymiş.
Lastik de çok iyi bir lastik, tabii birazcık ağır.

Geri