Scudo Sports

Scale 80 üzerine çalışmalar !

Güle güle kullanın...
Cidden çok güzel...
Aslında bu girişiminiz bana da benzer bir proje için örnek olabilir...
Keyifli sürüşler...

Scudo
@sultibac

O halde sizin bisikletiniz de hayırlı olsun şimdiden...Çok teşekkürler.

hocam ben bisikleti geçtim son fotodaki gitara takıldım.ikisi yan yana harika duruyor.güle güle kullanın(ikisini de).:) :)

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
İnanılmaz hafif bir bisiklet olmuş :) İyi bir çalışma yapmışsınız..

Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim..

• Beğen
Bisikletinizi iyi günlerde kullanın işin içinde scott kadro olunca insana heyecan veriyor.

Muhteşem gözüküyo:) keyifli kazasız belasız sürüşler inş

Hepinize sonsuz teşekkürler.İstediğiniz bisikletlere kavuşabilmenizi dilerim.

Cihan Hocam Kastamonudan selamlar,
Bisikletinizden memnunmusunuz?En son yazdığımda cevap olarak çok kullanamadığınızdan bahsetmiştiniz.Artık hakkını verebiliyormusunuz?Cevabınızı bekliyorum.

@melih3576

Merhaba,
Evet Çanakkale ormanlarında yeterince hakkını verdiğimi söyleyebilirim.Hiç bir sorun çıkmadı ve çok keyif alıyorum sürerken.
Lastikler arazi dışında kullanışlı değil ,bisikletin çabuk süratlenebilmesi hemen fark edilebiliyor sanıyorum hafifliğin etkisi burada ortaya çıkıyor.
Vitesler çok rahat geçiyor ilk başlarda yadırgadığım SL-M770 Rapidfire vites değiştiricilerin 2-way release ile iki yönde de vitesin değişebilmesi kullandıkça hoşuma gitti.
Gene arka vites değiştirici RD-M772 nin güçlü yayı sayesinde sarsıntılarda daha keskin vites değişimi yapılabiliyor.Zincir neredeyse hiç sarsılmıyor arazide.
SID RACE mükemmel bana göre.60 kiloma uygun hava ile sadece gerektikce çalışıyor sanki.
Çok sevdim bu bisikleti...Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Harika bir bisiklet olmuş.
Kıskanmadım da değil. Siz ,bisikletiniz ve gitarınız:)
Bende benim ufaklıkla gitarımı aynı karede çekeyim de koyayım bari:D
Güle güle kullanın

• Beğen
Slm hocam valla süpersın sana hayran kalmamak elimde değil havalarda sogudu ama olsun yine devam ederiz.Bisikletlerine diyecek yok gözün gibi bakıyorsun maşallah

İrfan Aşıroğlu

• Beğen
v-fren ve sid race le 10kgnin altına inmek zor olmasa gerek.
bisikletiniz güzelmiş. kazasız belasız inş.

• Beğen
@cihan aksoy

hocam selamlar, yanyana oturmamıza rağmen bu bisikletini yollarda göremedik artık sehpasından indir de çamurlayalım şunu :D iyi günlerde kullanman dileğiyle

• Beğen
sanırım ben kadro konusunda karar veremeyeceğim böyle konulara bakıyorum hep ne kadrolar var diye hepsi birbirinden güzel kafam karıştı :D:D:D

• Beğen
Geri