Scudo Sports

Scale 80 üzerine çalışmalar !

@cem başaran

Sevgili Cem ormanlarımızın geçen sene büyük bölümünün yanması arazi bisikleti parkurlarımızı azalttı haklısın. Bu sene birkaç kez sürebildim arazide onlara da sen denk gelmedin. Bir arazi turu planlayalım hava iyice soğumadan ne dersin?
Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Scudo
sizi ve bisikletinizi gözüm biryerde ısırıyor ama yinede cıkaramadım yaaaaaaa ,nerden acaba ,bak şimdi çok merak ettim valla ,ama bisiklet süperrrrr, gitar a zaten diyecek yok ,iyi pedallamalarrr

@cihan aksoy

Cihan hocam salı gunu hava ısınmaya baslayacak,istersenız şöyle çan yolundan kirazlı yapalım.

@İrfan Aşıroğlu

Her türlü tur planına varım hocam.İncir ve bademler olduktan sonra.

@cihan aksoy

hocam sanırım önümüzdeki haftasonu hava sıcaklığı 20 li derecelere çıkacakmış
bencede bi plan yapalım

@cem başaran

İrfan bey'in ''Çan yolu üzerinden Kirazlı yapalım '' teklifine ne dersin ? Haritaya baktım bana çok uygun geldi.

Bisikletin bir harika ancak biz ne harika bisikletler gördük :) Önemli olan pedalı çeviren. Senin bu bisikletin hakkını vereceğini biliyorum. Sağlıkla, kazasız belasız kullan.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
bisiklet görünümüde, komponentleride çok iyi. bulunduğunuz bölgede mtb için uygun koşullu bir yer. hepsi bir arada olunca sadece zevk ile bisiklete binmek gerek
güle güle kullanın bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@Zerrin

Zerrin'ciğim senin nice harika bisikletler gördüğünden eminim zaten... Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: Zerrin
@ta650

Çok teşekkür ederim zamanla yapılacak değişikliklerle sizinki de değişecektir kadro çok önemli burada.

@AHMET KARAASLAN

Çok teşekkür ederim .

@linguist2010

Sağolun sürüş de bir o kadar keyifli inanın.

Geri