Scudo Sports

Satış yaparken aldığınız takas teklifleri

Kara Kartal

Daimi Üye
Tepki
265
İsim
Mehmet
Bisiklet
Merida
Bisikletlerimden birisini üst seviye bisiklet almak için satmaya karar verip ilan açtıktan sonra aldığım takas teklifleri ve @Anonim ile olan muhabbetim bana bu başlığı açma fikrini verdi :)

Şu ana kadar aldığım teklifler; akvaryum, jako papağan, macbook, 3 adet notebook, 8 bisiklet, 1 adet koşu bandı...

Milletimiz sınır tanımıyor :)

Peki sizin aldığınız teklifler ?

Scudo
İçlerinden sadece Macbook teklifi iyiymiş de Macbook ikinci elde bile satılamayacak bir cihaz değil ki...

@Anonim bende olan şeye ihtiyacım yok bana para vermeliler ki üst düzey bisiklete geçeyim dimi ama :)

• Beğen
Tepkiler: sibrinus
Epic kadroya karsilik kosu bandi teklifi almistim bende

yol bisikletmi satarken elektro gitar, akvaryum balığı, bir otel sahibinden 10 günlük kaş tatili teklifleri aldım:)

Facebook'da görmüştüm, birisine şahin ile takas teklif etmişler. Satıcı da kaç model diye sormuş. Takas teklif eden de araba değil kuş olan şahin demiş ve fotoğrafını da atmış :D

Gerçekten oldu mu olmadı mı bilmem tabi.

Bisiklete karşılık 150cc motor, akvaryum balığı, antika para, laptop. Belittiğim fiyatın yarısını söyleyip işine geliyorsa diye atarlananlar da cabası :)

hahahah, güzel bi konu açılmış, sahibinden bazen güldürüyo bazen sinirlendiriyo.

900 liralık bisiklet ilanıma, kesinlikle indirim ve takas yapmayacağımı açık şekilde belirtmişken arkadaş bu mikrofonu teklif etmişti bana

(link)

@Kara Kartal

900 TL di ilanım.şöyle yazmıştı. Otelimin geceliği 100 TL bir günde benden olsun 10 gün kalabilirsiniz:harika:

@mzerenoglu

İlginç takas tekliflerinde ortalık kızışıyor :)

Yukarıda birkaç arkadaşın da bahsettiği akvaryum/akvaryum balığı teklifi benim bisikletime karşılık da yapıldığı için bu teklifin genelde ilan sahiplerine özelde ise bisiklet ilanı sahiplerine yapılmakta olan kaçıkça bir trolleme teşebbüsü olabileceğini düşünmeye başladım :)

Fitness bisikletime bilgisayar programı ve kulaklık takası teklif edilmişti:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri