Scudo Sports

Satılık Ucuz Parcalar

Scudo
@nuthatchx

vites-fren kolları satılmıştır..maşanın fiyatı 20 tl'dir.çalışması oldukça rahattır bu fiyata amartüsorlü maşa bulmak kolay değil heleki çalışmasıda güzel ise.sadece boşluk problemi vardır ama sorun olacak kadar değil tabikide.çünkü uzun zamandır problemsiz kullanıyorum..Gidon boynunun fiyatı ise 15 tl'dir..2 ürün için ilan halen güncelliğini korumaktadır;)

teşekkür ederim arkadaşım :)..bide satılsalarda artık uğraşmasam şunlarla :D

Maşayı almak isterim ama boşluk çok mu fazla? ayrıca boyatmak istiyorum alınca nasıl boyayabilirim

boşluğu kesinlikle rahatsız edici değil.boşluk oyle abartı degil yani..benim değiştirme sebebim sadece çalışma mesafesinin kısa oluşu çünkü arkadaşlarımla araziye sürekli gideriz ve inişlerde zorluyo benim boyum uzun olunduğundan..açıkcası boyama işini tam bilmiyorum ama forumda konu açarsan emin ol bilen cıkacaktır..eğer memnun kalmaz isen maşadan geri alırım iadesini

4 ıbs yazıyo ağırlık bi sitede..3/4 ıbs 340 gr denk geliyor..o zamn hesaplayınca 1813.33 gr'ma denk geliyor.yani1 kilo 800 gram..tartma imkanım olmadıgımdan bu şekilde bilgi verebildim umarım yardımcı olmuşumdur.

Geri