Scudo Sports

= Satılık SID SL Maşa =

Scudo
maşanın çalışması kaç mm alcaklar için önemli bir detay...

:rolleyes: :eek:

evet 80 mm oluyor ama burdaki sid 100 gibi görünüyor...çalışma boyu uzatılmış olabilirmi

@hpeker58

hayır uzatma gıbı sansı yok
bu masa 80 mm'lik;)

SID'ler yapıları gereği çalışma mesafesinden daha fazla üst bacak mesafesine sahiptir. 80 mm.lik bir SID'de 115-120 mm bacak görebilirsiniz.

@HaliliOzturk

Selam Halilcim, bildiğim kadarıyla 60 mm ye de downgrade edilebiliyorlar içerdeki takozlar çıkarılarak :) genel kültür açısından ekliyim dedim :)

Bu arada bisikletten tanıdım sanırım bu Ali Kayhan ın sid sl i ...

@Hakan Yazman

Evet abi Bizim Alinin kendi adıma koydum maşayı :)

@gürkan

slm,satmadıysan msn den grşlm,grikartall@hotmail.com

@grikartal

evet satılmadı ama şu an nette olamam ne yazıkkı kusura bakma

Gürkan kusuruma bakma, merakımdan soruyorum bu maşa neden bu kadar ucuz? Sonuçta sidin piyasası fln bu kadar düşük degildi.Eski model flnmı?

benim bildiğim kadarıyla bu maşa modeli 2002 gibi , ondan sonra SID sl sanırım yok ..e yaklaşık 4 yıllık bi maşa , ama Rock Shox , ROck Shox dur her zaman parayı alır. Yabancı sitelerde bile bu maşaya 5 üzerinden 4 puan verilmiş , zor beğenen Mtb ciler lerden bence gayet iyi bir ortalama. Eminim bu maşa güzel iş görür, değiştirmek gibi bir planım olasaydı maşamı bunu kesin kaçırmazdım.

@bisikletcanavari

Merhaba maşa 2002 model bide hemen satmamızın nedeni başka bir maşa bulduk onu hemen almamız gerekiyor o yüzden benim yakın bir arkadasımın maşa temiz

Geri