Scudo Sports

= = = SatıLık Modifiyeli 2009 Model TreK 3900 Disc = = =

ben almayı düşünüyorum bi mtb ama para olayımız kısıtlı malum türkiye şartları ama eminim herkezin durumuda cok üst seviye değil allah herkezin yardımcısı olsun sıkınlık hobilerimizi bile artık kasmaya başladı bisikletiniz paranın hakkını verecek bi bisiklet kuşkusuz ama keşke daha fazla vere bilsek ama sizede hak vermemek elde değil neticede bi emeğiniz var burda sizede diiyecek sözümüz yok zaten elimizde olsa yada vatandaşın elinde olsa şimdiye coktan kacırılmıycak bi alet sizin mtb niz coktan satılmıştı neyse hayırlısı diyelim alanada satanada kendinize iyi bakın en son 650 tl verebilirim sizin sonunuz nedir bide onu net duyalım kendinize iyi bakın

Scudo
Bu mesaj trafiğini konu içerisinde değilde , daha ziyade özel mesaj olarak yapmak daha doğru olur. Genel bilginiz olması açısından söylüyorum yanlış anlamayın beni ..

Son rakamım güncel rakam olan 1000 TL'dır, daha altını gerçekten kesinlikle düşünemem , altına satılacak ise bisikletim , dursun daha iyi diyebilirim :)

Umarım bütçenize gönlünüze göre sizi mutlu ettirecek bir bisiklet bulursunuz ;)

parça parça satmayı düşünmğyorum , ilginiz için teşekkürler

özel mesajınıza cevap verdim , saygılar.

Hocam merhabalar. Ben de bu yaz Giant boulder aldım. large kadro kullanıyorum. Bisikleti 685 liraya aldım. 350 kilometre gidebildim. Fakat biraz tozlu ve ıslak ortamlarda bisiklet bindiğim için v fren zayıf geliyor. Bende hidrolik disk fren düşünüyordum.

Bisikletimle takas durumunda üstüne 450 civarı bir para verebilirim. Bisikletim oldukça temiz durumda. Sadece kardeşim ara sıra bindiği için koltuğu indir kaldır derken sele borusu boyadan oldu biraz o kadar.

Bu benim fikrim lakin önemli olan sizin fikriniz. Düşünürseniz görüşebiliriz. Denizlideyim.

Saygılar...

Merhaba , bisikletiniz donanım olarak düşük olduğu için takas teklifinizi olumlu karşılayamayacağım , daha iyi bir bisiklet sebebi ile bisikletimi satılığa çıkardım , ilginiz için teşekkür ederim

Geri