Scudo Sports

= = = SatıLık Modifiyeli 2009 Model TreK 3900 Disc = = =

Scudo
FİYAT 1000 TL

ilan güncel ...

FİYAT 1000 TL

ilan güncel ...

FİYAT 1000 TL

ilan güncel ...

Parça parça satmayı düşünmüyorum ...

@guide

hocam bayaha oldu bu bisiklet satılmadı fiyat yüksek gelio heralde bence fiyatta bi revize yaparsan talepler artar gibi sadece tavsiye...hayırlı satışlar

fiyat az bile aslında ... 500 yapsam yine alıcı çıkarmı ondan da şüpheliyim :)

biraz zor ve uğraştırıcı olur ama parça parça satmak çözüm olabilir. benzer bir durumda biz arkadaşın bisikletini parçalayarak satmıştık.

Parça parça satabilirim , ama nedense alıcı çıkmıyor , parçayı ayır diyor , daha sonra bi durum çıktı alamayacağım diyor , o arada başka bir ciddi alıcıyıda üzüyorum vs . stress yaşamak istemiyorum açıkçası , o yüzden dursun ne diyim :)

:) :) keşke bana maaliyeti düşük olsaydı o rakama verebilseydim ;)

Bu bisikleti ilk satılığa çıkardığında içim gitmişti.. Gerçekten donanımları çok iyi. İstediğin parayıda hakediyor gerçekten.. Hatta ben bile bir ara düşündüm almayı ama gerçekten parası pahalıya geldi..

Epeydir satışda bisikletin ve fiyatta sadece 100 lira düştün zaten dahada düşmen hata olur..

Bu forumda bu kompanenete ve bu kadrolı fiyat çoğu zaman alıcı bulmuyor. Eğer acil paraya ihtiyacın varsa parçalayıp satmak. Eğer parçalayıp satacaksanda elini biraz çabuk tutman gerekiyorki aha ramazan aha son bahar.. Yazın sona ermesiyle parça alıcısının sayısı azalacaktır..

Yok acil paraya ihtiyacın yoksa bu fiyatta satmaya inat et. Çok uzun süre önce ilan veripde bu yaz satılan bisikletleride biliyorum bu forumda..

İyi satışlar..

Değerli ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim , bisikletimi satmak için acelem yok açıkçası , kullanamıyorum bu aralar , ama bisikletime durduğu yerde ara sıra bakmak ve temizlemek iyi geliyor nedense :)

selamlar bisikletiniz cok hoş ben istanbuldan bende 600 tl verebilirim bisikletinize saygılarımla

teklifiniz için teşekkür ederim , ama kabul edemeyeceğim bir rakam önerdiniz ;)

Geri