Scudo Sports

Satılık Kusursuz Expert Kadro!!!

Scudo
Edoğaner kadronun kusursuz olması dısında biraz da teknik olarka bilgilendirsen kadro boyu, ağırlığı vs... alıcı olabilicek arkadaşlara yardımcı olmuş olursun :)
Hayırlı satışlar

tabiki veriyorum. Kadronun 4 numara olduğunu belirten bir sticker var üzerinde. ama kaç inç olduğunu bilmiyorum malesef... Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, 1,70 boyu olan bir arkadaşımda bunu kullanıyordu, benim boyum 1,85 bende aynı kadroyu (ve aynı size'ı) kullandım. tek fark ben sele seviyesini daha yüksek tutmamdı. O bakımdan kadro boyunun alıcak arkadaş açısından büyük önem taşıyacağını sanmıyorum... Corratec firması aynı kadroyu bikaç sene bütün X-vert serisinde kullandı. 6061 Aliminyum materyali zaten günümde en çok kullanılan aliminyum kadro materyalidir. Aynı zamanda bildiğiniz gibi Corratec kadrolarının ömürboyu garantisi de bulunmakta...

Görüşmek üzere:)

arkadaşlar satışı hızlandırmak açısından fiyatı düşürüyorum
fiyat=220 YTL

arkadaşlar kadroyu alan arkadaşa ZZYZX sele borumu (orjinal borusudur) hediye ediyorum... iyi günler dilerim

boş ver sen hediyeyi! gel sunu 100 ytl yapalım

kadroyu alıp yatağın altına koymak bana koymaz, gıcır gıcır tertemiz bir kadro... Sokaktan bir çocuğu çağırır ona hediye ederim de gene senin dediğin fiyata satmam! Herşeyin bir bedeli var ve ikinci el olması onun be bedelini zaten düşürdüğü kadar düşürüyor. Tertemiz üzerinde tek bir çiziği bile olmayan bir kadrodur.

kadron güzel ve ihtişamlıda size olması sanırım satışını güçleştiriyor:( . hayırlı satışlar

"size olması" derken ne kast ettiğini anlamadım??? bu kadryu kullanan 1,65 boyunda, 1,77 boyunda arkadaşlarım var. hepside aynı kadroyu ve size ı kullnıyor çünkü kadro medium'dur, herkese uyar:) benm boyumda 1,85 ve bende çok ama çok rahat bir şekilde kullandım bu kadroyu...:)

Şöyle anlatayım. Corratech ambleminin bulunduğu borunun yatak kısmına çap olarak verilen iki isim var; size ve oversize. Yazım kadronuzu kötüleme amaçlı değildir. Yanlış anlaşılmaz umarım.

Hıhı tabiki anlıyorum... ancak size veya oversize... ben bu kadroya istediğim maşayı taktım(Rock Shox Reba Sl)... hiçbir sorun çıkarmadı. Size veya oversize sonuçta istenilen işlemi rahatlıkla gördü:) Corratecin birsürü bisikletinde aynı sistem vardır, şimdi kadro eğer diğerlerinden çok farklı bişey olsaydı bende tarafsız olarak sizin düşüncenize katılırdım ancak kadro çok meşur bir kadro: Corratec X-Vert...

@edoganer

Mrb,
sanırım ben ilgilenebilim.Bir arkadaşıma lazım.Kron XC 4000 special editition 15'' ile de değişebiliriz(sıfır sayılır).Veya satın alabiliriz.Ben de aynı kadroyu Kullanıyorum.Rigid olduğu için çok da memnunum.Arayabilirsen Konuşalım.www.nomadbiketours.com 'da telefonlarım filan var.

Geri