Scudo Sports

Satılık Kusursuz Expert Kadro!!!

arkadaşım hiç aklımda yokken kadron karşıma çıktı yap şu arife günü bir güzellik bende güzel bir bisiklet toplayayım,senin yastık altında kalacağına ben yollarda gezeyim(100 ytl)

Scudo
sende bir güzellik yap 160 ver:D
arkadaşlar 4 keredir 100 ytl teklif veriyorsunuz, sanırım anlatamıyorum lütfen mesaj geçmişini okuyunuz. ben bu kadroyu 100,110,120,130,140,150 gibi bir fiyata VERMEM. belki çok ilerde çok ufak bir indirim daha yaparım ama 100 e falan vermicem yani boşuna teklif vermeyiniz. kadro çok temiz, vede sıfır fiyatını açıp sorabilirsiniz Delta Bisikletten(0312 2236027) .Zaten öyle çok bisiklete binen biri de değilim, çok temiz kullandım. Yüzde 40 indirim istiyorsunuz, bana 150 nakit koydular öneme vermedim bunu bilmenizi isterim. ben 160 istiyorum!!!

Arkadaşım Merhaba;

expert kadroya ben talibim. Çünkü elimde 5 numara bisikleti var ve bana kadrosu büyük geliyor. Eğer verirsen 150 YTL veririm. Biliyorsun kargo parasıda bana ait olacak. Bana satmak istiyorsan. mxyeniceri@hotmail.com adresine mail atıp size satıyorum demeniz yeterli. Yanılmıyorsam Ankara da ikamet ediyorsunuz. Gerekirse ben bir arkadaşıma sizden aldırım.
Sevgiyle hoşça kal.

Mustafa Yeniçeri.
0555.3076563
Muğla

Babacığım veriyorsan 160 YTL ye kadro bende.
mxyeniceri@hotmail.com adresinden bana mail at. Ben paranı çıkarıp kadroyu aldırayım. Bana açık adresini mailden yazarsan sevinirim.
Sevgiyle hoşça kal.

Mustafa Yeniçeri.
0555.3076563
Muğla

Geri