Scudo Sports

Satılık Bianchi Vega Bisiklet

Scudo
@Daywalker

Ilanlara bakiyordum gozume carpti...

Bu agirlik biraz abarti geldi bana...

Yanlis anlamayin ama, Veganin kadrosu 4 kiloya yakindir;)

Benim Street-DJ toplama makinam 15 kilo, birde o yonden bakiyorum...KAdrom 1500 gr...

Neyse...Gozume carpti sadece...:)

@Alican

Zaten bisikleti tartmadım, bu sadece benim tahmini olarak sundugum bir agırlıktır, tam bilemiyorum, daha fazla olabilir kesinlikle. Ama daha az olduğunu zannetmiyorum. İlginize tesekkürler...

Satış devam etmektedir, burada tekrar etmekten yoruldum. İlgilenen olursa bu başlık kapatılmadığı sürece, ben burada satıldığını veya vazgeçtiğimi belirtmediğim sürece önceki sayfalarda verdiğim adres ve numaralardan bana ulaşabilirler. İlginiz için hepinize teşekkürler...

bu bisiklet çok ağır görünüyor Alican'ın dediği gibi bu taxiden hafif iste ki bakıldığında değil bence bi tarttır alıcı kaç kilo olduğunu bilsin bende benm hunteri 17 kg flan sanıyodum 20 kilo çıktı :eek:

Yalnız arkadaşlar bu bisiklet amatör downhill tarzı bir bisiklet olmuş. Aslında modifiye işlemleri bence başarılı. Bu bisiklet 15 kg. üstünde de olsa. Downhill başlangıcı olarak düşünülüyorsa. Hakan Yazman'ın yazı dizisine bakarak normal bir ağırlık denilebilir diye düşünüyorum.

Uzun zamandır foruma girememiştim, ilan eski de olsa hala günceldir. Fiyat 600 ytl olmuştur. Bisiklet ağırlığını halen ölçmedim ama acıkcası gecen zamanda edindiğim tecrübelerim dogrultusunda 17-18 kg civarında olduğunu tahmin ediyorum. Bu arada İsmail ilanı güncel tuttuğun için sana ayrıca teşekkür ederim...

fiyat uygun ama cok hor kullanılmısa benziyor

@Yokuscu

Evet, ben bu bisikleti gerçekten "sürmek" için almıştım. Ama hor kullanmaktan kastınız bisiklete gereksiz ve bilinçsiz zarar verecek şekilde kullanmaksa, hayır hor kullanmadım. Ama ağırlıklı olarak arazide, çok engebeli ve zorlu yerlerde sık sık kullandım. Doğal olarak bu durumda bisiklet parçalarının zamanla yıpranması kaçınılmazdır. Ama bisikletime her zaman iyi baktım, bozulan parçaları tamir ettim, gerekiyorsa yenilerini aldım, ihtiyaçlarım doğrultusunda zaman içinde modifiyeler yaptım. Sonuçta bisikletimi alalı 6 yıl oldu ve hala sorunsuz bir şekilde binip gerektiğinde araziye de gidebiliyorum. Bisikletim şu anda 8300 km'de ve ufak tefek problemleri elbette ki var. Bunlar neler? Mesela frenler ilk aldıgım günkü gibi keskin bir tutuş sağlamıyor, ama durmak konusunda bir sıkıntı da yaşatmıyor ya da kaza yapmama neden olmadı hiç. Diğer bir problem ise arka attırıcının ilk günkü gibi akıcı dişli degiştirememesi, sadece biraz geç tepki veriyor, ama sonuçta istediğim vites ayarında ve tüm dişlilerde sorunsuzca kullanıyorum, bunu da sürekli bakımını yapıp ayarlarıyla bizzat ilgilenmeme borçluyum. Almak isteyen arkadaşlarla bu problemleri özelden detaylı olarak konuşacagım tabii ki. Ama sürüşe etkisi olacak tarzda önemli bir problemi yok.

Yorumunuz için teşekkürler.

Arkadaşlar bu aralar yeni bir bisiklet alacağım için paraya ihtiyacım olduğundan dolayı bisikletin fiyatını 500 YTL olarak yeniden belirledim. Bisiklet fiyatında başka indirim yapılmayacaktır. Zira zamanında 1200 YTL'ye almıştım ve ayrıca yeni alacağım bisikletim için de paraya ihtiyaç duyuyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bisiketimi başka bir arkadaşıma kullanması amacıyla hibe etmiş bulunmaktayım. Bu yüzden artık satılık değildir. Sayın moderatörler konuyu kilitleyebilirse veya silebilirlerse memnun olurum. İlgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Geri