Scudo Sports

Satılık 56 LED'li Güçlü Farlar!!!

abi 8 olsada farımı alsam diye sabırsızlıkla bekliyorum:D geçen gece farımı yere düşürdüm bozuldum far almalıyım derken bu ilanı gördüm çok sevindim :D :D

Scudo
bende sipariş verdim, bir sonraki lot ta bana da gelecek umarım,

o farla arabalara sellektör yapıcam, :)

Aslında bende sipariş vermiştim. Ödemeyi göndermem için verilen numara yanlış olunca satın alamadım ve bu arada ürünler bitmiş. Tabii ki üzüldüm.

Yetiştiremediğim arkadaşlar için ben de üzgünüm.
Sayı sınırlı olunca maalesef çabuk tükendi fakat ilk fırsatta tekrar sağlamaya çalışacağım.

Abi ben forumdan çıktıktan sonra ilan koyulmuş ve hemen bitmiş.helal olsun.alıcılara hayırlı olsun.Bir dahaki sefere bende alacağım bilginiz olsun

BUgün elime geçti.Tüm ledleri yanıyor.Üç mode var.
Beğendim.Teşekkür ediyorum.
(1996 Cat eye var , halojen ve Energizer var, ışıklatı fena değil ama buna göre 2-3 katı ağırlar.)
Dostlukla.

Alan arkadaşların yorumlarını bekleriz. İkinci partiyi de bekleriz ;) :)

Ne zaman gelecek Fatih? Bir açıklama da bekleriz :)

Ben en az 2 tane alabilirim:) Talibim ;)

Arkadaşlar iş güç yüzünden foruma girememenin bedeli bu işte. Bu güzel üründen yeni gelen partide bende almak istiyorum. Haberdar ederseniz sevinirim. Ergün TEKER

Yeni gelen partiden 1 adet mutlaka ben de istiyorum, ne zaman geleceği hakkında bilgi de verebilirseniz iyi olur

Profilinizdeki dünya ikinciliği olayı nedir?

bu muazzam güçten kimse mahrum kalmak istemez. bir sonraki partiye bende isterim. Bi de bu farları gidon yerine maşada kullanmamızı sağlayacak aparatlar mevcut mu?

bende yeni gelen partiden almayı düşünüyorum. habedar ederseniz sevinirm

Alanlardan yorum bekliyoruz arkadaşlar, bizahmet yorumlarınızı yazın

Geri