Scudo Sports

Sarıkamış bisiklet turu etap etap güncel fotoları

Scudo
Evet bu gün Giresun'lu arkadalar ile buluşarak Keşap'a kadar birlikte ilerledik.Bizleri karşılayarak güzel dakikalar yaşattınız.Giresundan geçerken bizlere Giresun'u tanıttınız çok teşekkürler sizlere.Şu an 120 km çevirdikten sonra takım aracından yazıyorum.Son 40km ye girmiş bulunuyoruz.Halkın ilgisi tüm yol boyunca harikaydı.Resimleri akşama ekleyeceğiz. Hepinize teşekkürler

resimler icin teşşekür ederim.hoş bir karşılama olmuş gercekten.ve birazda eşlik etmişsiniz.süpersiniz valla.atilla bisiklete yanlız olmadıklarını tüm türkiyedeki bisiklet camiasınında yanında oldugunu göstermişsiniz...

Sayğılarımla mc_emre

Enes video gerçekten harikulade olmuş,temponun nasıl bir durumda olduğu fazlasıyla belli oluyor,inanılmaz bir tur olmuş,katılan herkesi tebrik ediyorum,ayrıca buraya kadar gelen ve devam edecek olan Atilla Bisiklet Takımı'nı da gönülden kutluyorum...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Selam arkadaşlar... Allah motivasyonunuzu, sağlığınızı ve sabrınızı daim etsin. Dualarım ve kalbim sizlerle.
Bende balayından dönüp ilk iş başı yaptığım gün sonrasında ki ve bu günde olduğu gibi bahçelievler - maslak evden işe; yağmur
rüzğar ve soğuğa aldırmadan bisikletle gidip gelmeye başladım. Bunu gören iş arkadaşlarım ve çevremdeki insanlar bu olumsuz hava koşullarında nasıl bisiklet sürdüğümü sorduklarında onlara sizin bu faaliyetinizi örnek gösterip sizlerden motive aldığımı anlatıp benim yaşadığım zorlukların hiç bir şey olmadığından bahsediyorum.
Kulağımda ise DİKEN diye bir türk rock gurubunun Sarıkamış Şehitleri için yaptıkları müziği dinlerken her sabah 07:00 da E-5 de ki halıcıoğlu yokuşunu tırmanırken soğuktan buğ yapmış gözlüklerimin ardından gözlerimi kısıp kendimi sizlerle sislerin ardından bolu dağını ve allahuekber dağlarını tırmandığımızı hayal ediyorum....

trabzon beşikdüzü - artvin arhavi etabını saat 15:50'de bitirdik.
toplam 215 km 5 saat 20 dakikada bitti.
Şansımıza hava çok güzel ve rüzgar arkadandı.
yarından itibaren km'ler azalıyor fakat çok dik yokuşlu ve karlı etaplardan geçiceğiz.
dün ve bugünkü resimler bugün en kısa sürede sitemizde ve burda güncelliyeceğiz.

allah yardımcınız olsun taşıdığınız flamada yazan yazı da gayet güzel 90.000 şehit tek kurşun atılmadan bende ara sıra bisiklete binerken güneydoğuda görev yaparken kurşun atarak şehit olan arkadaşlarım aklıma geliyor ve memleketimizin şimdiki haline bakarak iç geçiriyorum acaba bu kadar şehit neden verildi diye allah bu vatan için en kıymetli varlığı olan canını gözünü kırpmadan feda eden kahramanlardan razı olsun onlara ölü demiyorum çünkü onlar ölü değildirler

VATAN KENDİNE HİZMET EDENLERİ UNUTMAZ

Geri