Söz!!!
Bende sizleri ve bu yaptıklarınızı unutmayacağım.
Umarım daha sonraki tarihlerde de sizin gibi yürekli, güçlü arkadaşlar
tekrar bize bunları hatırlatır.
Saygımı sevgimi ve hayranlığımı ifade edebilecek kelimeler bulamıyorum.
Arkadaşlar Emrah ufak bir noktayı da belirtmeyi atlamış km toplamı bizim hesapladığımızdan biraz daha uzun çıktı.Toplam mesafemiz 1856km.Emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz.
Helal olsun... Yapılması zor birşeyi başardınız gercekten..
Duyanların delimi bunlar dediği.Ama sonra güzel anlamlı bir amac icin gittiklerini ögrendiklerinde waybe helal olsun genclere diyenleri cok duydum.
GERCEKTEN HELAL OLSUN VALLA.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
giresun ekibi de sizlere teşekkür eder bu vesileyle şehitlerimiz rahat uyusun gözleri arkada kalmasın bu vatan hepimizin kardeşce yaşayacağız ve yaşatacağız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu güzel ve anlamlı aktiviteden dolayı hepinizi tebrik eder, başarılarınız devamını dilerim. Bu çok anlamlı bir turdu. Çok güzel bir amaç uğruna yapıldı. Hepinizi can-ı gönülden tebrik ederim. SAYGILAR.
Bu arada, tur boyunca bir sporcunun kolu kırıldı; İstanbul'da ameliyata alındı. Bir sporcu da Artvin güzergâhında grip oldu. Yirmi bisikletin lastiği patladı, 5 cant kırıldı, zincirler, frenler kırıldı. Pantolonlar ve taytlar yırtıldı, 4 rüzgarlık parçalandı. İstanbul boğaz köprüsünden geçerken yağmurluklar parçalandı; Adapazarı'na ulaşamadan yedek yağmurluklar da parçalandı. Kars-Sarıkamış güzergâhında bisikletçileri takip eden otobüs bir ara yolu şaşırınca yardımlarına jandarma ve polis yetişti. Sporcular 8-10 kilo verdiler; Kars, Ardahan ve Sarıkamış güzergâhlarında donma tehlikesi yaşadılar. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 25.12.2009 23:27
anladım abi.bazılarına şahit oldum zatende bu kadar zor oldugunu bilmiyordum abi.bu haberide internette sizinle ilgilio kadar cok haber varki onları okurken gördüm.ama sonucta siz o niyetle cıktınız ya.yüce rabbim hep yanınızda olmuş.bitirdiniz bak.yapılması zor olan şeyi.allah razı olsun cümlemizden (bisiklet kardeşliktir)
süper olur bütün resimlerinizi hergün akşam takip ediyordum.ve hepsine büyük bi zevkle baktım.zor birşeyi başardınız gercekten..
bu arada özellikle video istiyoruzz.resimlerden slayt falan yapmayın abi.slaytta yapında özellikle videooooo