Scudo Sports

Şarbonlu et

@BurakLEE

bir ara, benzin için, saaadece bir markadan tüketirsek diğerleri fiyat indirir dediler. diyelim ki B markasının satışları düşmeye başladı. B markası hemen 200 lira benzin alana 6 lı paşabahçe su bardağı seti hedaaye diye reklama başlayınca, küçük hesapçı şark kurnazı tüketicilerimiz tüm organizasyonu yerle yeksan etti.

yunan, izmire çıkınca, bir tek yahudi dönmesi hasan tahsin ilk kurşunu atıyor. uzunca bir süre yunan ankaraya doğru ilerlerken başka kurşun yakan olmuyor. ahali osmanlıdan yılmış, ha padişah ha yunan diyor. yunan, stratejik bir hata yapıyor. ne de olsa, o da osmanlı, o da ortadoğulu, başlıyor tecavüze, tacize, çapula. o zaman ayıkmış ayıkan.

size, eski iş yerimden bir anektodumu anlatayım. kurumsal bir telekom şirketinde, bir tarikat ehlinin ortasına düştüm. 5-6 kişiler, dedim size bir ıraklı canlı bombanın hikayesini anlatayım. dinlemeye başladılar. dedim, gündüz gözü amerikan askerleri evine giriyor. gözü önünde, 3 çocuğuna ve karısına tecavüz ediyorlar. tarikat ehlinin mimiklerinde zerre kıpırdama olmadı. askerdir yapar diye düşündüler herhalde. sonra da dedim, çocuklarının ve karısının önünde adama tecavüz ediyorlar diyince, yarısı sakallı bu tarikat ehli kardeşler başladılar itiraza, erkeğe tecavüz mü olurmuş, öyle şey mi olurmuş, yalan iftira falan diye nerdeyse beni dövecekler. ya amarikada gay taburları var. gay adam, para pul için mi savaşıyor macera da arıyor hem alnına silahı dayadılar diyelim, ne yapacaksın dedim. kızgın ve suskun bir hala aldı benim anlattığım ahali. benim farkettiğim ise, adamlar karısını, kızını oğlunu çoktan gözden çıkarmış. bazısı kendini de gözden çıkarmış. işte, yarı aç yarı tok devam eder bu düzen, onur gurur sahibi olan belki tecavüze uğrayınca belki de tecavüzler artınca tanık olunca bir şeyler yapmaya kalkar. o zamana kadar böyle devam eder.

Scudo
@Desert Fox

O kadar toprak varken gidip birde Sudan'dan bilmem kaç metre kare alan kiralayıp orada domates yetiştiriyoruz şaka gibi. Birde öven demiyorlar mı oradaki yetişen domates dünyanın hiç bir yerinde yetişmiyor diye. Dünyada ne kadar ülke varsa sömürmüş durmuş biz iyilik meleğiyiz gidip her yere yardım ediyoruz, belki iyi bir şey ama kendi ülkemizde o kadar iyiliğe muhtaç insan varken onları görmeyip dışa yönelmek bana saçma geliyor. Türkiye tarım, hayvancılığın yanı sıra rüzgar,güneş enerjisi için veli nimet bir konuma sahip ama ülkede bunun üzerinde duranlar bir elin parmaklarını geçmiyor.

@Şerif Feridun ustad senin A4 kagidinin fiyatindan haberin yok galiba. Bundan sonra istifalar Şifahen, hatalar zaten Sehven, ulkede istifa kavraminin kendisi zaten Afaki, Fakirin hastanesi Vakif Gureba, Ne isler acti basimizi bu ehl i ulema....artik boyle deliye vurduk. Nerden nereye hey Allahim. O zaman Turkcemizden bir sozu gavurcaya uyarlayalim.
Put the ass, let the go Rahvan :)

• Beğen
Tepkiler: Şerif Feridun
(link)

Üç büyük marketten şarbon şüphesiyle etler toplatılmış. isimler yok. Sanırım ticari itibar nedeniyle isimler saklı. Peki kamuoyunun bilmeye hakkı yokmu. Peki bu marketlerden bir kaç gün önce et alanlar ne yapsın. Herşey Allaha havale...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri