Scudo Sports

Sanırım bisiklet benim için bitti

Geçmiş Olsun Abi En Kısa Zamanda İyileşmen Dileğiyle Korkma Abi Bisikletten Olur Bunlar Olmuycak Diye Bişey Yok Benim Bile Yanağıma Gidon Girdi Karnıma Gidon Boğazı girdi dağdan uçtum ama korkmuyorum hala deli bi şekilde kullanıyorum :D

Scudo
Çok geçmiş olsun.Eğer bisikleti buracaksanız ; bisikletforumu bırakmayın :).

Son durum nedir hocam? Bırktınız mı bisikleti :)

@Gökhan TaflanÇok geçmiş olsun gerçekten büyük bir kaza geçirmişsiniz,moralinizi bozmayın hayat çok uzundur, herşeyi unutturacak kadar uzun. Bu arada kaskın ne kadar önemli oluğunu bir kere daha görmüş oluyoruz.Kasksız asla.....!!!!!!!!!!
Tarihe hiç bakmamışım sanırım iyileşmişinizdir umarım tekrar bisiklet üstündesinizdir.

Geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum. Hayırlısıyla bebeğinizi de kucağınıza alırsınız inşallah...

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kazanın ardından bağ yaralanması mr ile öğrenildi ama Beklenenden çok hızlı iyileşti. Şimdilerde performans eskisinden daha iyi. Düzenli idmala toparladım kendimi. Kazadan tek arta kalan rampa aşağı 30km nin üstüne çıkınca ciddi bir psikolojik baskı hissediyorum ve yavaşlıyorum. Zamanla o da geçecek inşallah.

Ufaklık da doğdu ve neredeyse üç aylık oldu. Dünyanın en güzel duygusu. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Anlattıklarınıza bakılırsa ciddi bir kaza, ekipmanınıza rağmen ciddi yaralar...
Maalesef bisikletin de motor gibi kaza geçirildiğinde vücut üzerindeki etkisi büyük olabiliyor. Kask, eldiven, gözlük gibi donanımlarla bunu en aza indirmek elimizde olsa da bazen sürat merakı, trafiğin uygun olmayışı, en azından başka bir araç sürmede tecrübenin olmayışı kazaları da beraber getirebiliyor. Tüm bunların yanısıra tabii ki "kader".

Benim bugüne kadar edindiğim tecrübe der ki; bir araç kullanıyorsan mutlaka daha önceden trafikte giden başka bir araç kullanmış olman, kullandiğın aracın yeteneklerini, fiziğini, mekaniğini biliyor, hissedebiliyor olman gerekir. Yani eğer bisiklet sürüyorsan yeterince deneyimli bir motorsiklet veya araba sürücüsü olman, trafiği iyi koklayabilmen sana büyük avantaj sağlar. Benzer şekilde araba kullanıyorsan da mutlaka daha önceden bisiklet veya motorsiklet kullanmış olman iyidir. Özellikle bu son söylediğim biz bisikletlilerin trafiği motorlu araçlarla paylaşmamıza ve sürücülerin bizi anlayabilmesine çok yardımcı olur.

Son söz: 30 km ile viraja yanlış girmiş olsan da iyileştikten sonra bisiklete küsmemeni dilerim. Bisiklet dediğin düşe kalka binilir biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geçmiş olsun.

Loading.. %61

Öncelikle geçmiş olsun
Benimde başımdan bir kaza geçti üşengeçlik yüzünden durmak yerine hareket halindeyken cebimdeki feneri çıkartmaya çalıştım önüme çukur çıktı o anlık refleks ile ön freni sıktım attı tabi bisilet üzerinden yüzümü yere çarptım üst dudak patladı üç hastane gezdik diktirmek için Dişlerim kırıldı sağ dirseği yere çarptım ezilmiş 6 gün alçıda kaldı ne olur ne olmaz diyerek ıssız bir yerde oldu kaza sağolsun bi abi aldı arabasına hastaneye gittik aralıkta oldu bu olay daha yeni takıldı Dişlerim uzun bir müddet ara vermiştim bisiklete yeni yeni başladım kullanmaya artık daha dikkatliyim gözümü yoldan araçlardan ayırmiyorum trafikte.
Benim iki kızım var sende hemen vaz geçme lütfen.

bende başımdan geçen bir olayı anlatayım. bisikleti daha yeni almıştım düz yolda sürüyordum.ama yol çok kalabalıktı bu yüzden iyice sağdan gitmek zorundaydım.20km hızla giderken aracın teki beni yok sayarak aradan caddeye çıktı. ben frenlere bassamda çarpmaya engel olamadım. onun suçlu olduğu belli ama beni suçluyordu. arabasının kaportası yamulmuş onun parasını vermemi istiyordu. bende itiraz edince kavga çıktı ve sonunda polisi çağırdık. kazayı yaptığımız yerin hemen gerisinde mobese vardı ve herşey görüntülenmişti. polis baktı ki kaskım eldivenlerim var. sen bu yola çıkma hakkın var ve gitmen gereken yerden gidiyorsun dedi. diğerine de usulsüz araç kullanımından 150 tl ceza yazdı.

çok geçmiş olsun.

Öncelikle verdiğiniz kararda özgürsünüz elbette kimse birşey diyemez fakat gerek sürücü hatalarından kaynaklı gerekse diğer trafik araçlarından kaynaklı kazalarda ne motorsiklet ne de araba daha az yara almanıza sebep olmuyor (arabada airbag vs. diye düşünebilirsiniz fakat bisiklette 20kmh ile giderken arabada 20kmh ile gitmiyorsunuz otobanda 150kmh ile gittiğinizi düşünürseniz aynı tehlike altındasınız)

Kaskın parçalanması başınızı nasıl korudugunu kask olmazsa başınıza olacakları size göstermiş oldu açıkçası bu konuyu okuyan herkese göstermiş oldu.
Eldiven kask gerektiğinde gözlük (hareketli bir sürüş ise dizlik-bileklik) olmazsa olmazlardandır..

iyi ve kazasız sürüşler

@Gökhan Taflan
Çok geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın inş, vede gözünüz aydın bebikinize kocaman bi MAAŞALLAH diyelim :) analı babalı büyür inş.

Çok geçmiş olsun allah kimseye böyle acı tecrübeler yaşatmasın diliyorum .ama illaki olacak böyle şeyler doğasında var .

Kısaca anlatmak istiyorum çarşı içinde bisikletle gezerken tramvay rayından kaçmak istedim hızım son derece düşüktü bir yerden kaçtım makasa (ray makası)arasına teker girdi sol ayak bıleğim ve topuğum asırı derecede zedelendi ağustos ayında olmuştu hala taam olarak iyileşmedi biraz koşuyu arttırınca ağrı tekrar kendini gösteriyor .Ama bisikletten vazgeçmedim.bu sadece biri :)

Geçmiş olsun,Allah şifa versin insallh....

Gideceğimiz yere çok hızlı aceleci gitmemek lazım galibaa..böyle kazalar biraz da aceleci olmaktan oluyor olabilir.

Geri