Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Geç cevap yazdığım için özür dilerim ama yazdıklarınızi an an okudum. Vakit ayırıp ilgilendiğiniz ve güzel dileklerde bulunduğunuz için ćok teßekkür ederim.
Moralim iyi durumda. Ilk öğrendiğim günün şoku ile gerçekten kötü olmuştum ama başa gelen çekilir ve sabredip üzerime düşeni yapmaktan başka çarem yok..
@-Skynet-
Kilitli pedalım yoktu. Beni iten kişi yandan itti ve sol bacağımın üzerine düştüm. Üstelik bisikletin kadrosu da dizimin diğer tarafına vurdu.
Malesef ki dizliğim yoktu. Bence olsa kesinlikle daha iyi olurdu. Bundan sonra kullanacağım..
@Mehmet Metin Levent
Kesinlikle zihnimi iyileşmeye odakladım. Çapa, Balat kemik hastanesi ve bi iki hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum kesinlikle...
@Anonim
15c jantlarım var. Dün Vittoria Randaneur 700x28c korumalı lastikler aldım. Temmuzda bana eşlik etsinler diye
@Kook
Evet bu konuda bilgi vermeliyim kesinlikle.
Hastaneye ambulansla gittim. Ayrıca ambulans gelene kadar yoldan tesadüf geçen bir doktor ilk müdahalemi yaptı, hatta ben ambulansla giderken bisikletime bile gözkulak oldu..
Olay adli vaka olarak kayıylara geçti. Bisiklet kazası olarak.
Hastane polisiyle de görüştüm. tabi ki herkeste - karakol polisleri de dahil- "Bu nasıl bi olay ? durup dururken niye yapsınlar ki ? Bi şüphelendiğin var mı" vs, istemez tavırlar vardı.
Hastaneden rapor aldım. Ancak son tehşis yeni konduğu için Mr sonuçlarım vs hrpsini toptan yeniden isteyeceğim.
Spor hekimi konusunu uzun zamandır düşünîyordum bu olayın da dışında. Sanırım artık gitmek için kesin sebeplerim var. Başka hastanelere gözükmenin yanında spor hekimine de kesinlikle görüneceğim.
@Mhmm@
Hocam çok geçmiş olsun size de. Umarım en kısa sürede iyi olursunuz.
@mehmet.t Çok teşekkür ederim. çok geçmiş olsun.
@ippon
Bir çok oneri aldım, okudum. Bir şekilde hepsine göz atacak ve en uygun olanını sececeğim. 7500 lira gerçekten küfür gibi olmuş. Malesef ameliyat bile bir sektor ve pazar. Ben de bundan çekiniyorum.. Dizliği yarın alacağım. Annem de benzer bir şey kullanmışti bir zsmanlar. Her gün Buz uyguluyor ve kremleri de sürüyorum. Bakalım..
@Şeffaf İyi ki başımda kask vardı. Kask olmasa eminim sol gözümü de kaybetmiştim. Kaskın o bölümündeki koruyucu kırıldı. Gerçekten Eldiven kask gözlük. 1000 kez denenip bin kez aynı sonucu verecek bir deney gibi.
Size de çok geçmiş olsun.
@Knight Rider
Daha hiç ses seda yok polisten. Evet orada her yer kamera ama polis umarım ilgilenir. Merakla bekliyorum. sonuca göre savcılığa gidecek ya da başka bir çözüm araştıracağım. 5 aralıkta polise ifade verdim. 1 ay oldu bakalım.
@bilalfidanboy
Çok geçmiş olsun. Öncelikle ameliyata Cuma günkü gibi karşıt gözle bakmıyorum. Gerekirse neden olmasın ? Ama benim için son çare olarak duruyor. Sporcu değilim. Bisikleti tur ve gezi amaçlı kullanıyorum. Görüşlerinizin benzerlerini başka gönderilerde de okudum. Artık bir kaç doktora, ozellikle de spor doktorlarına görünerek bir karar vereceğim. Biraz da zamana yayıp sakin kafa ile en doğru kararı vereceğim bakalım.