Scudo Sports

Samsun'da Salcano City Sport 24 vs?

H.T

Forum Bağımlısı
Tepki
1.210
İsim
Hasan
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar.

Salcano city sport 24 vs almayı düşünüyorum bir kaç ay içerisinde.İnternetten alışverişi pek sevmediğim için doğrudan bayisinden bulabilir miyim bu bisikleti.Daha önce Samsun bayisinden alan var mı öğrenebilir miyim?

Teşekkürler...

Scudo
bulamassanızda artıkın çevre illerdeki bayileri arayarak bulmaya çalışınız..

Temin etmek noktasında her bayi getirtebilir orada bir sıkıntı yok.Benim sorum bisikleti canlı olarak almadan önce görebilme şansım var mı?

adamların elinde yoksa tabiki hayır ancak samsunda bulursan kullanan ancak yada ankaraya buyrun gelin bakın benim bisikletime :D

• Beğen
Tepkiler: H.T
aslında olabilir ankarada gazi üni.de okuyan bir arkadaşım var oda bu bisikleti almak istiyor.kendisine haber verim sizinle irtibata geçsin.Teşekkürler

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=87612&page=4

Yukarıdaki konuyu incelerseniz forumdan Emrah Dost adındaki kullanıcı City Sport almıştı fakat yanılmıyorsam internetten sipariş verdi. İsterseniz bir irtibata geçin belki arkadaşın bisikletini görüp öyle bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: H.T
bu iyi oldu işte teşekkürler.

Rica ederim, kolay gelsin ;)

@HASAN TONBUL

ben satıyorum bisikletimi 6 ekimde aldım internetten ..satma sebebim kadronun büyük gelmesi samsun da oturuyorum bisikleti deneyip görüp alırsınız ve benim gibi hata yapmazsınız.

Geri