Scudo Sports

Samsun

Çarşamba günü kendi fikrimi belirtmiştim, Coşkun un köyüne gidelim derim orada çok güzel ve daha önce bir çoğumuzun görmediği yerler var...Pazar sabah saat en geç 09:00 da buluşma yeride cumhuriyet meydanı uygun olacağı kanaatindeyim...

Scudo
Sabah 8'de buluşup, Ömür'lerin köyüne doğru yola çıktık.10 kişiydik.Ancak Ayhan'ın işiniz olması,benimde zincirin 2 kez kopması ve bacak ağrılarım sebebiyle,turun güzel yerleri 8 kişi olarak devam etti. :(

ömürlerin köyünde arazi sürüşü yapmak isterdim ama okuyom ben ya. Herneyse recep abi, selim abi fotoğrafları koyarsa güzel olur. .

• Beğen
Tepkiler: ugurcan ugur
uzun soluklu bir karadeniz turu yapılacaksa eğer, bir şekilde ( özel msj..vs) bana da haber ederseniz, Samsun, Terme li biri olarak bu tura katılmak isterim. bende istanbulda okuyorum şuan. Ama ola ki böyle bir tur için karar çıksın, okulu dersi bırakır bir olur yol bulur gelirim. bende çok istiyorum bisiklet ile karadeniz turu yapmayı...

yeni görevinize başarılar..

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Ben Uğurcan UĞUR Gezilere Katılamıyorum Yaşım12 (Yaşım Küçük Olduğu İçin)Ama 15-16 yaşında inş katılacağım samsun çiftlikde oturuyoruz (23nisan i.ö.o karşısı)iyi günler

Hadi bakim gençler yokluğumu aratmayın sınavdan sonra bende akarım tayfaya. ;)

Selam arkadaşlar,

Bu hafta pazar günü hava şimdikinden sıcak olacağa benziyor :)

MTB ekibi olarak bir şeyler yapalım,diyoruz.Fikirlerinizi bekliyorum...

ilyas abi sen bana haber edersin zaten, haberleşiriz. .

Geri