Scudo Sports

Samsun

nese ben şu bisikleti bi hayırlısıyla toplıyım bi bafra yaparız havanın düzgün olduğu gün...

Scudo
@ömür keskiner slm ben samsun çarşambadan recep özkıvanç. 22 yaşındayım bisiklete çok düşkünüm sedona mtb ve birde hareket bmx ' im var. bunları kullanmak için çok fazla vaktim olmuyor sadece akşamları ve pazar günleri kullanıyorum benden bu kadar herkez'e iyi pedallar....

iyimiş valla ortam canlanmaya başlamış inşallah birgün hep bi araya gelirizz muzaffer aydın samsun merkez

@muzaffer aydın

Yeter ki gönüller bir olsun, tanışırız bi ara. . :)

@Alperen KIR

bence hiç boşuna dolaşıp durma internetten hem daha ucuza, hem da fiyat-performans karşılaştırmalı olarak istediğin bütün ürünleri bulabilirsin.

bence yanlış yapmışsın şuanki boyuna göre bisiklet alıp ilerde daha güzel bisikletler çıkacak sözünü düşünerek o zaman yine değiştiririm o zamanki boyuma göre alırım diye düşünebilirdin ama karar senin kararın

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
yusuf kardeşim her zaman doğru laf konuşmaz,eğer konuşursada ciddiye almak gerekir.:)
şuan ki boyun ne ise ona göre kadro alman daha mantıklıydı,daha boyun büyümeden değiştirmek isticeksindir.
bu olay aynı anne,baba nın çocuklara ileride büyür diye kendinden büyük eşya almasına benzer.çocuk büyüyene kadar hem eşya eskir hemde doğru dürüst kullanamaz bile,bu yüzden yaşına ve boyuna göre almak en mantıklısı...

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
Arkadaşlar samsundaki bisikletçilerin hiç bir şeye tahümmülü yok geçenlerde Güven bisikletten 28' Salcano bisikletime bagaj sordum bana uygun olamayan bagajı satmaya kalktı ben de bu olamz dediğimde bana hadi gülele gülele diğipte terbiyesizlik yaptı en iyi bisiklet malzemeleri Baumax Samsun da bulabilirsiniz hiç birşeye tahammül edemüyorlar

@Enes Çakır

yazın ben altınkumda takılıyorum onun için katılamıyorum ama bu aralar havalar güzel bişeler yaparız onada varım :) :in: :in:

Geri