Scudo Sports

Samsun

Foruma hoş geldinMelih.Herşey hareketle bitmiyo,kendini dier yölerdede geliştir.

Scudo
Ankara çölü ve betonundan sonra, istersen tepeme meteor düşsün, güzelim karadenizde pedallamaktan devam etmeyeceğim!

• Beğen
Tepkiler: oyaa
Ben antreman yapacağım zaman meydandan Honda plazaya gidip geliyorum. Hava koşullarına göre arttırabilirim de.

Yasin,hava şartları müsait oldukça heryere gidilir Samsun'da.Yol durumunu,inişleri çıkışları hesaplayıp kendine güveniyorsan devam,neresi olursa :) Ama düz yol idmanı diyorsan ben Meydan-Fakülte-Meydan yapıyorum 34 km. toplam 1 saat sürüyor mtb ile :) tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
ben genelde meydan-körfez yapıyorum. meydan-körfezi 2 tur döneceğime fakülte yaparım o zaman. Ama tek başıma da sıkıcı oluyo.

Uzunyol gezisi olursa hava durumu ve yola göre gelebilirim. ;)

bnm bıraz karısık :) 56lardan cıkış,beledıye ewleri,atakum,dönüş meydandan çiftlık,çiftlık sahıl,sahılden 56lar bu kadr :)

@Ozan.Aydın

Önce saygı çerçevesi ! ! !

Yeni katılan arkadaşlar, hoşgediniz. Haftasonu yapılacak tüm etkinliklerde hepinizi bir arada görmeyi diliyorum. ;) :)

adım murat onur gerçi eskıler tanır benı hurda bir simplonum var onla dolaşıyorum..kusura bakma murat abi o zaman nickini tanıyamadımdan yazmıştım . .bende tekrar tanıtım eskilerden onur. .

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Tekrardan...... Ben de Yasin, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesinde sayısal bölümümde 11. sınıfım. 2 Adet bisikletim var biri KRON XC4000 ve ChoppeR.
Saygılarla...

@Serhatb55

Bende meydan-körfez turu yapıyorum istersen bundan sonra turları beraber yaparız. Sende hangi bike dan var? ve ne zamanlar tur yapıyosun?

yooo km ye vurduğunda az bi yol değil bence, sana katılmak isterim. ;)

Geri