Scudo Sports

Samsun

@İdris Şanlı

Kökçüoğlu Camii'sinin 2 üst sokağında 2 tane blok göreceksin orası..

Scudo
Katilamadik Haberİmİz Bİle Olmadi...bu OrganİzatÖrlere Kizmaya BaŞladim ArkadaŞlar Haber Verelİm Ben Gelİrİm Yaaaa.........

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
hocam bu hafta bu plan yapalım ama kısa bir tur olmasını istiyorum şöyle kalabalık ve gençlerin hoş sohbetleri ve konusu bisiklet olan sohbetlerin katılımları bekliyoruz muhtemelen bi çaldağ turu olabilir diye düşünüyorum teşekkürler

bu arada ismail hocam gençleri de getir pazar günü daha iyi olur. giresun ekibi suskunluğa düşmüş soner, kenan, hüseyin, mustafa hocam, sertaç hocam, hamdullah abicim, müslüm, mertcan, özay, kerim, samet, recai ve diğer arkadaşlar hadi bakalım hava güzel en azından bugün hafta sonu inşallah böyle güneşli bi gün olur bir tur düzenleriz teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: ismail demirel
kovanlık için olabilir diyorum hava yağışlı görünüyor ismail hocamın çekirgeleri de var artık belki onlarda katılabilir bize diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ismail demirel
İlgi ve alakanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.

Samsun'da Buluşmalar olacakmı ? veya oluyor mu?
Oluyorsa buluşma hk. detaylı bilgiyi(tarih/zaman) Nerden öğrenebiliriz?
Ya da devamlı yaptığınız bi buluşma varmı?

hos geldın emre ama artık bulusma mulusma ıslerı yalan oluyo sahıle gel tanıt kendını yeter.herkes pedala hayatı kovala

• Beğen
Tepkiler: Emre ÇOBAN
biraz geç oluyo ama msndede abay bi sohbet ettik.nese biz gine diyelim aramıza hoş geldin Emre :D

• Beğen
Tepkiler: Emre ÇOBAN
@HaKaN.Ç

Bi frenlerine dokunsalar tanıtcam :D
Ama baya bi samsundakilerle tanıştım;gezilerden haberim olur diye düşünüyorum :rolleyes:

O bayi artık yok. :) kapanmış bir yıl bile tutunamadı anlaşılan samsunda bukadar bisikletçi olmasına rağmen

ArkadaŞlar Çekİrgeler HenÜz Hazir DeĞİl ...emİn Olun Kisa Zamanda Sİzlerİ Yakalamaya ÇaliŞacaklar Ancak Onlarin Yasal İŞlerİde BayaĞi Zamanimi Aliyor BugÜn Emnİyete Gİttİm..trafİk Amİrİnden Yol Yardimi İstemeye Ve Bana Hocam Sİzİn BaŞka İŞİnİz GÜcÜnÜz Yok Mu Dedİ....İnsanlarin BakiŞ AÇilari Maalesef Bu...evet Benİm BaŞka İŞİm GÜcÜm Yok O Çocuklari Yardimlarinizla YetİŞtİrİp Bİr Akademİye YollayacaĞim. Hepİnİze TeŞekkÜrler SaĞlicakla Kalin

hocam yaptığınız gerçekten büyük, takdire şayan bir durum biz yanınızdayız elimizden geleni yapacağız teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
yıllarca bu bisikleti sevdiremedık emnıyet teşkılatına adamlar akademi bıtırmiş trafikci olmuş bize hala trafıkte tehlıke oluşturuyorsunuz diyolar hocam yıllarca bız bunlarla uğraştık işte bisiklet spor değil tehlıkeymiş ama bunlar seni yıldırmasın o cocukların bazılarını tanıyorum gercekten iyi bisikletci olurlar sizinle birlikteyiz hocam durmak yok bisiklete devam

Geri