Scudo Sports

Samsun

Scudo
:) arkadaşlar saat 6 gibi yola çıkarız yaklaşık 10 veya 12 saat sürer yolculuğumuz katılım bu sefer 10 kişinin üzerinde görünüyor tabiki fazla olunca yoldaki problemler artacak bunu gidermek için ekipman ve yedek arabası ayarlayacağız katılımcıların ufak bi miktar organizasyona katkı yapmaları gerekecek yani dönüş, yemek, çay vs. gibi yaklaşık 20 yada 30tl olur tahminim. yalnız bizim ekipten araba ayarlanırsa daha uyguna gelecektir. şimdilik bu kadar sorular ve katılımları bekliyorum. bide samsun için organize yapacağım akşam yemeği için, daha sonra açıklayacağım yerini teşekkürler

@soner çicekoğlu

büyük ihtimalle kenan ın midibüsü olacak tabi he derse bu arada sesi yok kenanın

gel serhat yaz bitti zaten düşeriz yollara bakalım ne kadar dayanbilion.

takip ediyorum sizleri bakmayın yazmadığıma selami 2 hafta önce söylemiştim sana müsait olmadığımı malum okullar açılıyor biliyorsun servis için çalışma yapmam lazım ama sonraki haftalar için olabilir..(bu arada yağmur yağması için dua edecem.bensiz gidemezsiniz::::::::)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Siz yeter ki gelın Samsunun kapıları size ardına kadar açık galıba bu arada Karadenizin kalbi Samsun Gözüküyor.İnşallah bir aksilik çıkmadan sağsalim gelırsınız.Bizde de bir aksilik çıkmassa hep beraber buluşmayı isteriz.Teşekkür Ederiz.

İYİ FORUMLAR IYI PEDALLAR IYI BAYRAMLAR.

• Beğen
ya artık samsuna odaklandık oradakı arkadaşlarda bızı beklıyor ne olursa olsun bence gıdelım kenan sende gelsen ıyı olurdu ama eskılerde var aramızda cok guzel gececeğine inanıyorum selamlar

• Beğen
@soner çicekoğlu

soner araba işini sana bırakıyorum ben samsundaki yemek organizesini yapmaya başladım:eek:

ii muza artık forumu bol bol takip edersin kanka

merhaba bisikletsever arkadaşlar...Pazar günü yapılacak tura katılacak arkadaşlara kazasız belasız bir tur olmasını yüce mevladan diliyorum.kenan bu tura katılmanı çok istiyorum.eğer katılamazsan bir tur da sen organize edersin birlikte gideriz.çünkü samsun yolu günlük oldu.ayrıca samsundan ilgi ve alakalarını esirgemeyen samsunlu bisikletcilere ve ordulu enes kardeşimede çok teşekkür ediyorum.

tamam bi fiyat al bakalım ne kadar istiyor bu arada bisiklet koymak için yer açması gerekecek arka koltukların sökülmesi gerekebilir

Geri