Scudo Sports

Samsun

Scudo
arkadaşlar diğer fotolarda burada izleyen arkadaşlara teşekkürler

merhaba arkadaşlar,
bayram tatilini eşsiz,güzel,şahane,medeni,doyulmaz memleketim samsun'da geçireceğim :)
tatil günlerinde tur planınız var ise, bisikletimi de yüklenip gelmek istiyorum.
gerçi çarşamba'da babaanneme gidiyorum ama, bisikletim de söylenip duruyor, "hadi be kızım,göster bana şu anlat anlat bitiremediğin amisosu!" diye :p
şimdiden iyi seyirler arkadaşlar

oya senle daha önceden tanışmıştık çarşambadayım bende gelirsen tanışmak isteriz seninle görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: oyaa
merhaba yusuf
evet tanışmıştık. bayramın hemen ardından erzurumda eğitim olduğu haberini aldım bugün.yani sevgili bisikletimi getirirsem geri götürmek sorun olacak.gerçi diyorum,bıraksam çarşambada,dönmek için bahane olurdu :)
du bakalım,rüzgar nerden esecek.
iyi seyirler.

güzel bi gezi olmuş abi. ;) kaç km gittiniz onu merak ettim. ????

murat abi yoksa bayramda buluşma falan mı var?

@Murat Reis

teşekkür ederim davetiniz için.elbette katılmak isterim.bayramın kaçıncı günü için planlıyorsunuz turu?

tüh beee katılamıcam yani. toplucam abi bende yaza bi mtb inşallah tabi sizin yardımlarınızla...

Vay be oya abla sizden ve gelecek olanlardan cidden çok resim istiyorum.Annem samsun çarşambalı ve bütün akrabalarım orada.Lütfen bana link atın çok tşk ler..
Bol ve kazasız geziler diliyorum.Saygılarımla..kib slm lar..

• Beğen
Tepkiler: oyaa
oleey!
o güne planım yok.sabah kargalar uyanmadan ben otogarda bir otobüse atlar ya da arabaya bisikleti yükler samsuna geçerim.-çarşamba'da babaannemde kalıcam çünkü.
harika oldu bu! memleket kokusu alaraktan pedallamak için gün sayıyorum :)

Geri