Scudo Sports

Samsun

@bisikletcanavari

Enes dostum,bizlere katılmak için gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ederim ve eğer gücün kuvvetin kaldıysa şu fotoğraflarada bir el atarsan yüksek heyecanımı bastırmışta olursun,hepimiz iyi bir dinlenmeyi hakettik gerçekten... :)

Scudo
aha da buldum fotoları gönderiyorum (link)
(link)(link)
1380119884306170684.jpg [/URL](link)(link)
(link)
(link)(link)
(link)(link) (link)
(link)(link)

arkadaşlar buyrun samsun turu en sonunda yerleştirdim yediğimiz yağmurun ve o tatlı yorgunluğun izleri görünüyor anlatmama gerek yok bizi izlediğiniz için teşekkürler bu arada samsuna akşam üzeri girdiğimiz için samsundaki arkadaşlara ulaşamadık bi daha ki sefere

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
eeee görele turunun fotolarını 1 ay sonra mı koyacaksınız ....???

Fotoğraflar için teşekkürler Enes,dediğin gibi benimde aklım Tirebolu 42 Nolu çayda kaldı,geldiğin takdirde sana seve seve eşlik ederim. :) Yoldaki zat-ı muhterem köpeğin verdiği rahatsızlık dışında çok güzel bir tur oldu,yaklaşık bir 20 km yalnız geldim,ama işin garibi hiç yokluk hissetmedim,sanırım Keşap'lı olmamın bunda büyük etkisi var,memleketim beni yalnız bırakmadı... :) Katılan tüm abi ve arkadaşlarıma teşekkür ederim,kendimi geliştirdiğim ölçüde her tura katılmak dileğiyle...

enes kardeşim ellerine sağlık.fotolar mükemmel görünüyor.sizinle ayni görüşteyim.42nol u çay bahçesinden çay içmek sanırım keyifli olur.katılamıyan arkadaşlarla birlikte bir tur dileğimle.....

herşey çok güzel ayağınıza salık ama o arkadaşa sigara yakışmamış:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
enesciğim espiye giresuna kadar geldiğimiz tempo iddia ediyorum35 40 arasıydı vede 32 km bastık mukemmel oldu ınan uzun zamandır ozlediğim tempoydu vede sana ozellıkle teşekkur ederim bı mtb le ancak boyle pedal basılırdı zaten bızden sonra karayolları bizim bozduğumuz asfaltı yenılemeye başlamışlarrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
senin tekerleklerin ince pek bişey yapamamıştır anca cizgi cizmiştir benin bozduğum yerleri yapıyorlardı görmediniz mi

Valla İnişdibi'ne çıkış ve Batum'a gidiş fikirleri ortaya atıldı,sonuç ne olur bilmiyorum Kenan abi... :)

kenan abin yapsın bi proğram bakalım nereye kadar gideceğiz kenan abinin performansıyla, hem yolda öğrenci toplarız serviseee

farketmez pedalı ve jantları olan hertürlü araçla gelirim bu arada bizim gençlerin sesi gelmiii

Geri