Scudo Sports

Samsun

Scudo
tabiki fotografların hepsi bu değil.....face booka atım Mercan oradan alacaktı almamış...bekliyoruz...samsun turu ile ilgili..olumsuz giden şartlara rağmen çok olumlu kaynaşma arkadaşlık ve dayanışma vardı...sabah heyecala cüzdanımı evde unutmuşum..bu arkadaşlar bu turu tamamlamaz diye hiç kaygım olmadı..onları kendi tarzım gibi buldum...tecrübe kazandım. hepsine teşekkür ediyorum...

@ismail demirel

öğretmenim hayırlı işler ne diyeyim durumunuz nasıl has 5 saatlik yağmuru yedik inşallah herkes iyidir mustafa hocam iyi gördüm hamdullah abi de iyi gençler siz nasılsınız millet rizeye gözü dikmiş kaç km dir neyin nesidir hadi bakalım giresun rize 212 + 15 =227 gidilir mi gidilir katılın bakalım yollar bizi bekliyor önümüz kış ama yağmur deriden içeri girmiyor teşekkürler giresun ekibi

• Beğen
Tepkiler: ismail demirel
merhaba bisiklet dostları pazar günü o kötü hava şartlarına rağmen samsun a gitmeye and içmiş ekibi ilk defa çok kararlı görünce şaşırdım.ayrıca hepsi turu başarı ile tamamlayarak ilk defa yağmur ve fırtınalı bir havada samsuna gitme başarısını gösterdi.sayısal anlamda da artış vardı.arkadaşlarımın rize turu önerisine gelince şu aşamada net bir söylemek imkansız.uygun zamanıma denk gelirse katılabilirim.2006 yılında yazın sarp sınırına kadar mtb ile 1,5 günde gitmiştim.1günde rize ye ulaşmıştım.o zamanlarda sahil yolunda çalışmalar devam ediyordu.şimdi ise tamamlandı.

Samsun Yolunda Ekİpman Olarak Çok Eksİktİk...bİ Kere HİÇbİr ArkadaŞim Ben De Dahİl Meterolojİyİ Takİp Etmedİk...aÇikÇasi Ben YaĞiŞ Beklemİyordum...rİze Yolunda Daha Hazirlikli Olabİlİrİm..bu Turun Kolay GeÇmesİnİ SaĞlar...soner Cİm Delİlİk Var Tabİ...hatta Sİz Benİm Ünye Dekİ Önerİmİ Pek Dİkkate Almadiniz...bİ 10 GÜn Yatmaliydik Ünye De ..selamİ KardeŞİm Pek AĞrim Sizim Olmadi..en Azindan Hamdullah AĞabey Kadar Ayaktayim Pazartesİ İtİbari İle İŞe Gİdİp Gelİyorum..bunlar Tatli Yorgunluklar...hepİnİze Selam Ve Sevgİler

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
rizeden önce bi tirebolu yada görele ye gidebiliriz hatta görelede iyi bir pideci biliyorum gayet kaliteli ve ucuz pideci arkadaşlara duyurulur. ismail hocam bi yol bisikleti var ikinci el kısmında atala markası gayet güzel 900tl diyor bi bak istersen

@keyam

kenan nerdesin kuzum bu hafta da öğrenci toplayacakmısın bi görele yapalım ne dersin

• Beğen
@bisikletcanavari

enes gel bu hafta göreleye götürelim seni pidelerin benden gülyalıya kadar dönüşte eşlik ederim sana

• Beğen
Geri