Scudo Sports

Samsun

Scudo
olur diyorum ama koltukları sökmesi gerekecek arka 4lüyü teşekkürler bu arada müslüm geldi ama bisikleti yok ben temin edecem mertcan ve arkadaşı soner de var arabaya biraz sıkışacağız galiba

@soner çicekoğlu

10 tl ne için sigara parası mı neyse tamam en az on kişiyiz sabah bizimle gelecek araba 5 te giresundan hareket edilecek 6 gibi bulancaktan hareket ordudan da katılacaklar var enesin grubu teşekkürler

araba bizimlemi gelecek ben oyle demedım akşam uzerı samsunda ol dedım bu arada koltuklar sokturmek ıcın 20 tl vermış yarını ben verecem

evet enescim araba bizimle belli periyodlarda gelecek tam olarak bizi takip etmeyecek ama irtibat içinde olacağız bu arada ordu kaç kişi oldu biz 10 nu geçtik bayağı kalabalık olacağız samsunu bi sallayalım bakalım.

@ismail demirel
hamdullah abi de geliyor en son mustafa hocamın evinin önünde toplanacak giresun ekibi ben bulancak merkezde bekleyeceğim.

Slm'lar arkadaşlar samsun turunu yeni öğrendım şimdı pek burayı takıp etmediğim için bılgım yoktu yeni öğrendım soner abi babama söylemiş bakaytım dedim gelebi,lirsem bende gelırım...Tek korkum geride filan kalmak sizlerde nede olsa yaşlandık artık sizler gibi değilim ki :((((

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
selam giresunlu bisikletçiler
Böyle bir organizasyonda bulunmazsam çok üzülürüm. Ben de geliyorum ben de ben de:))))))))))))))))))9

• Beğen
Merhaba ben 3 senedir samsundayım üniversitede de öğrenciyim bir senemiz kaldı. Bende de NG 255 SRD var. Ev arkadaşımdada NG 303 SRD. Güzel bir faaliyet yaparsanız bende katılabilirim. buradan da duyurup daha kalabalık olabiliriz.

boyle bi organızasyon kacmaz bıde bizim gibi eskı topraklarla pedal basmak daha zevklı olur bıde gelemem yolda kaalırım dıyen arkadaşlar ıcınde arkadan aracla alınacaklar buda sızınde katılmanız ıcın alınmış bi onlemdır

• Beğen
plan geçerli enescim yarın devam ediyoruz orduyu temsil etmeni isterdim ama ekmek parası birşey söyleyemiyorum teşekkürler bizi takip et.

Bizlerde sizleri karşılamak isteriz orada olmaya çalışacağız. ancak yer ve saat daha belirgin olabilseydi sevinirdik. Teşekkürler.

giresun ekibi biraz gecikmeli olarak saat 7 gibi yola çıkıyor toplam 12 saat sürücek yolculuğumuz akşam 6 buçuk 7 gibi samsunda olacağız hava muhalefeti var yağmur bol yolda erimezsek bütün halinde samsun a çıkmayı düşünüyoruz teşekkürler ordu ekibi yoldaysanız birazdan buluşuruz

Geri