Scudo Sports

Samsun

bencede. benim hayalimde forumdaki tim samsunlu arkadaşları bi yerde organize etmek. şöyle bi 20-30 kişi falan
;);) 55 oooooleyy

Scudo
arkadslar ben de aranızda olmak isterim daha yenıyım forumda 19 mayıs üni de okuyorum. katılabılırm dmi?:)

bugün bayram. hala forumdaki samsunlulardan ses yok.

@ayhan günaydın

bak işte, sorman bile ayıp. kapımız gelene ağzına kadar açık. ;) Sende hoşgeldin aramıza!

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
pazar günü samsuna dönmeyi düşünüyorum :) pazar mutlaka sahilde olacaklardır diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı....

ben daha birinci sınıftayım ama gece okuduğum için bisikletçi arkadaş fazla tanıyamadım zaten okuldada etkinlik yapan yok

ben de 1. sınıftayım kardes. aynı şekılde ben de kımseyı tanımıyrum yalnız basıma gezmeyı planlıyorum bırıleryle tanısana kadr :) recep dıye bı arkads var sızın okulda mavi gözlü kısa saclı tanır mısın?

emre beraber gideriz o zamn pazar günü. ortak bi yer söyle belirli bi saatte buluşalım. ;)

beyler sahılde gez o zmn habrnz olur melesef bnm bike ufak bi amleiyatta olduğu için katılamayacığım ancak bayramdan 1 hafta sonra.

bisikletimi elden geçirmek istyrum ve iyi bi bisikletcıye ıhtıyacım var arkadslar var mıdır bildiğiniz guvendgınız bır yer?? tesekkurler

Geri