Bu Hafta Sonu Ben Yokum Gelecek Haftalar Okey.....okuldada Bİsİklet Takimi Kurma ÇaliŞmalarina BaŞladim....ÖĞrencİler OldulÇa İlgİlİ Kask ZorunluluĞu Getİrdİm Bİr Kismi Elendİ....
arkadaşlar bende ikiay önce tokattan samsuna geldim bisikletle çok zevkliydi fakat denizden esen rüzgar beni amasya samsun arası baya zorladı siz amasyada kaldınızmı nasıl döndünüz önümüzdeki senede samsuna otobüsle gelip samsun tokat yapmayı düşünüyorum samsunu çıkarken havana rampasıydı galiba inerken baya güzeldi ama çıkışı sizce nasıl
Tek kelimeyle mükemmel bir gezi olmuş.Bu gezinizin bölgemizin tanıtımı açısından çok faydalı olduğu kanısındayım,daima yolunuz açık olsun,sağlıklı günler dilerim.
arkadaşlar bu havaları kacırmayalım onumuz kış elımızden gelenı yapalım katılımları coğaltalım bazı arkadaşlar mesafeyı uzak cıkartamayız sanıyolar ama bi yarış havasında değil gezıntı havasın gıdılıyo onemlı olanda yenı arkadaşlarla tanışmak bu sıteyı takıp edersenız nasıl bır ortam olduğunu anlarsınız
arkadaşlar beni affedin perşembe akşamı yediğim tekmenin acısı hala geçmedi sesimi çıkarmadım düzelir diye ama ayakta duramıyorum rahatsız ediyor beni kusura bakmayın size iyi pedallar
hah hah hah bende şimdi geldim gerçekten öyle yaşlıyız ama bu yollar bize dayanmıyor enes benden sonra gitti artık sabaha bakarız fotolara. bu arada katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum mustafa hocama soner kardeşime enes ordudan katıldı ona daha da çok teşekkür ediyorum mertcan heyecanını biliyorum ama az kaldı biraz daha antreman yeni katılan yeğenim samete ben bisela çok teşekkür ediyorum.
Çok güzel bir tur oldu gerçekten,tamamlayabildiğim en uzun turum bu oldu,katılan tüm abilerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim,gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayıda ayrıca teşekkür ederim,en kısa sürede daha yüksek bir kondisyonla aranızda olacağıma inanıyorum,bizler varoldukça Bisiklet sporu Giresun'da gelişecek,ya da yollar bize dayanamayacak ve asfalt ağlayacak...