Scudo Sports

Samsun

Scudo
Olsun Samsun yine gideceğiz. Çok daha iyi bir arazi turu yapacağız ama kalabalık çok daha güzel olur. Samsundan bizlerle zorlu arazi yolculuğuna çıkacak pek kişi yok anlaşılan. Keneler bu alanı kısıtlıyor olsa gerek.

İsmet hocam buralar nereler inan ki çıkaramadım atakum mu karsıda görünen yerleşim yeri benim oralara cıkmama cesaretim yok ben sadece sehir içi kullanıyorum :(

Sen Şimdi OMÜ'de okumaktasın ve OMÜBİK'i bilmiyorsun.Ne demişler Sora sora bağdat bulunur.İllaki bulursun.Sen yeterki sor ve araştır.

• Beğen
Tepkiler: HaKaN.Ç
Herkese merhaba. Bu geziyi yaptıktan sonra ilk defa yazı yazma fırsatım oldu. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim. Ancak beklediğim ilgiyi göremedim.
İlk fırsatta muhtemelen 21 haziran ya da bir sonraki haftasonu geziyi tekrarlamayı düşünüyoruz. Zira sınavlardan dolayı yapamıyoruz. Tabi ki hava şartlarına da bağlı.
Bu arada üstteki resimde görünen manzara 19 Mayıs/Samsun.

-----DİKKAT-----

Gezinin ne zaman yapılacağı ve diğer bilgiler ayrıntılı olarak yeni bir konu başlığı altında en geç 24 Haziran 2009 tarihinde siz değerli, yükseklere çıkmaktan haz duyan, taş, toprak, çamur demeyen ve her fırsatta bisiklet sürmeye çalışan arkadaşlarımıza forumdan duyurulacaktır.

tek kelime ile süper resimler

iş de karadenizde olmanın faydaları her yeri doğa güzellikleri ile doyuyorsunuz bizler is biraz yeşillik görmek için saatlerce pedallamak zorunda kalıyoruz

arkadaşlar samsuna hem salcano hem sedona hem merida hem giant hem scoot bayii açıldı. gidin görün. ben gittim gördüm ve sedona aldım. şimdilik memnunum. almasanız bile gidin faruk beyin hoş sohbetini görün derim...

Tekrar merhaba. Bundan önce yaptığımız turlardan kazandığımız tecrübe ile, bizimle gelmek isteyen bisikletçi dostlarımız ile daha güzel bir dağ, köy dere, tepe, çamur, orman, Karadeniz'in doğasına dair birçok güzelliği yaşamaya fırsat bulamadık. 10 gün sonra memleketim Ankara'ya gideceğim. Şu günlerde kalan sınavlarımı vermek için ders çalışacağım.

Ev arkadaşım Okan ise Trabzon aşkıyla bu sabah 5de Samsundan yola çıktı şu sıralar Çarşambayı geçti. Bir günde 333km dedi. Yolun açık olsun.

Selam ben mert fizik 2.sınıftayım bisekleti bi kaç yıllığına bırakmıştım şimdi tekrar başladım. Başlangıç olarak elimde salcano astro var. Bi bisiklet organizasyonu olursa her zaman katılmaya çalışırım. Herkese iyi pedallar.

Ama bir günde 255 km de kaldım. Ünye'de 4 saat uykudan sonra tekrar yola çıktım. Zaten 80 km yolum kalmıştı. Hazırlıksız yola çıktığım için bir de uykusuz bir günde tamamlayamadım.

Malesef dağ gezimzi sınavlardan dolayı yapamaıyoruz. Görüşmek üzere.

Bugun Çiftlikte 4-5 arkadas bisikletle gectiler Saat aksam 9-9,30 gibi kasklı falandılar kimdi onlar ya burdamısınız?
Cok hızlı gittiler imrendim size.

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Çağlar arkadasım Bende OMÜ deyim ama Öğrenci değilim elbette sora sora bağdatta bulunur ama benim sormaya vaktim yok ama isterim kısa mesafelerde pedallamayı .

@Samsun

O gördüklerinin en yavaşı olarak tanışmak istediğimi belirteyim :D
kask takan sadece 1 kişi vardı diye hatırlıyorum :( tabi sen başka bi grup görmediysen :) bugün de büyük ihtimalle sahilde ve turda olacağız görüşmek üzere...

Çok özür dilerim konu başlığı kendimizi tanıtmamızla ilgliydi :)
Samsun merkezden İlyas Şanlı yaş 25 ;)

Ooo süperdiniz :)Evet kasklı bir kişi vardı o da En önden gidiyordu En arkada gideni de gördüm Senmiydin o
Bende Samsun Merkezdenim Size katılmak isterim ama cok hızlısınız:)

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Akşam saatlerinde sevgili dostum Ahmetle (nam- diğer kasap) sohbet etmeye işyerine gittim. Çayları söyleyen Ahmet bir yandan çayını içiyor,bir yandan kıyma çekiyor bir yandan da o saatlerce konuşsak bırakamayacağımız iki teker sohbetini derinleştiriyordu. 2009 SLR jant setinden girdik,sram red konusunu tam bitiriyorduk ki ;

-Ahmet yarın yollarla bir Bafra yapak mı? dedim.

Ahmet:
-Yapmayan mtb ci olsun abi dedi gülüştük.

Telefonu kaldırdım Samsun un 3.yolcusu İsmaili çevirdim.

-İsmail yarın BAFRA?
-Abi kaçta?
-07:00 yeşilyurtta.
-Görüşürüz abi.

Sabah yeşilyurt önünde buluşan grup, yol ahengini bularak Samsun-BAFRA-Samsun yolunda 100 km çevirdi. Bafranın nefis pidesi ve dondurmasını yiyerek yaktığı kaloriyi geri yükleyerek geri döndü. Ahmet rampalardan yukarı roketlerken bacağından tutasım geldi. İsmailin pedalı bıraktığında cırlayan krsyumlarının sesi bizi motive etti. Her şey çok güzeldi. Teşekkürler Ahmet,Teşekkürler İsmail,Teşekkürler izleyen arkadaşlar. Yolun karşısında Kutlukent-Asarcık-Kavak turuna çıkan Allattin abi bizi selamlıyor. Bu da turun ödülü...

Geri