Scudo Sports

Samsun

Scudo
Evet Mete hocam o kayaya çıktık. Hatta o kayanın olduğu dağı etrafından dolanarak vericiye ulaştık. (en başta haritda gözükmekte). Bizimde Okanla beraber aklımızda sizlerle gitmek. Söylemeyi düşünüyorduk. Çarşamba günü yarışta olacağız, görüşmek üzere hocam.

@Çağrı Aydoğmuş

Stand Tahsin Tuncalı diye adlandırılan yerde,bahar şenliklerinin yapıldığı yer,dış taraftaki en son stand..:)

• Beğen
Tepkiler: ONUR_GÜNTEPE
hadi hayırlı olsun keşke shelldeki shellin içine açılsaydı :) orası biraz uzak kalmış :)
(atakum-shell dolmuşunun son durak olan shelli kasdediyorum)

ewet arkadaşlar yarış bitmiştir sadece kendimi açıklıorum 5. oldum gerisi kulüb başkanına kalmışdır:)

bu geziden bizde istiyoruz bi ara toplanıp böyle bir gezi yapalım.bir hafta sonu.koray ve okan abiye buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

İlk fırsatta daha da güzel bir arazi turu düzenlemeyi düşünüyoruz. Buradan da bildireceğiz. Sana da teşekkür ederim Forum Demirbaşı. Yarışta kaçıncı olduğunu başkan açıklasaydı sabredemedin mi? :) Ben söylüyormuyum hiç. :) Görüşürüz Yunus.

Yaz geldikçe bisikletçiler ortaya çıkıyor. Yollarda, turlarda, yarışta çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Tüm bisikletçilere selam olsun.

Kaskım olsaydı katılırdım :D güzel bir yarışma olcağa benziyor izleeye gelirim.

Yaa Nerde kaldı bu yarış sonuçları Omübik.Herkes merakta beklemekte bir an önce yeni bir konu açıp yollayın sonuçları ve resimleri.Şimdiden teşekkürler.!!!!!

Geri