Scudo Sports

Samsun

bence herzamanki gibi arkadaşlar kafalarında tasarladılar samsuna böyle biyer açalım diye sonra foruma yazdılar ve bukadar.. bence boşuna beklemeyin samsuna böyle bir mağaza şu zamanda zor...

Scudo
yukarda belirtilmiş gördün gbi hakan fakülte hastanelerdn düz çkınca yaşardoğu spor salonun üstünde kavşak war yol ayrımından sağa sapınca güvenlik klübesi göreceksin orda sze yardımcı olacaklardır..

24 Mayıs pazar günü Atakent Shell'de ekip toplanacaktı. (bu ekibe ilk defa katılıyorum) Çarşamba tarafına yapıcak tur ekip üyelerinin çoğunun gelememesi ile tamamen şekil değiştirdi. Mete Hoca ve ben TV sapağından giriş yapıp köyleri dolaşarak üniverteye yukarıdan girdik. Buradanda başladığımız noktaya gelerek geziyi tamamladık. İyi bir tur oldu derken Mete hoca önce hafif bir şekilde bisikletten düştü. (eli ve ayağı biraz kanadı) ( hocam kusura bakmayın anlatıcam demiştim tamam dediniz :) ) Sonra bitiş noktasına yaklaşırken mete hocanın bisikletinin amortisörü bozuldu, lastiği patladı ve sonra tur tamamlandı. Bu arada bana hiç birşey olmadı :) Teşekkürler hocam.

Organizasyonun hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkürler...Güzel bir etkinlik olacağına şimdiden kesin gözüyle bakıyorum...Orda olacağız

ewt ama murat reis bilgilendirmişti. Dükkan acılacak felan die hatta atakum taraflarında denmişti. Nisan sonlarında acılacak diodu ama. Hyrlısı bi acılsada bisikletimi alsam

Bi konuda size danısmak istiyorum internetetn alışveriş yapsam 12 takside bölerlermi Kredi kartına ?? Bisiklet için

Atakum da 3 gün içinde mağaza açılıyor.Bilmeden sormadan atıp tutan arkadaşların dikkatine.

Bilgiyi yine forumda vereceğiz.Açılışa davet edeceğiz.Takip ediniz.

Hafta içi olarak yaptık, 1-4 Haziran OMÜ Bahar şenlikleri kapsamı içinde yarış düzenledik

Merhaba OMUBİK. Küçük bir hatırlatma yapmak istedim. Bu yarış Parkuru üzerinde kilitli bir kapı var. Parkurun ortalarında sayılır. (2 gün önce gittiğimde kilitliydi). Yarış bitim noktasını tam olarak öğrenebilirmiyim. Birde bu yarış gidiş geliş mi, tek yön mü? Mehmet emeğiniz için teşekkürler beni mümkünse şimdiden kaydedebilirsin. Herkes için çok eylenceli olmasını dilerim.

yakışmış :D

bu arada bende bafralıyım bafranın köseli köyü hafta sonları bazen biiskletle gidiyorum bafraya gerçi bafrada oturmadım gittikçe öğrenmeye çalışıyorum bi arkadaşımın evine gidiyorum gittikçe.. seninde zamanın olursa (istersen) bir dahaki gelmeye baraja - kuşcennetine birlikte pedallarız... :)

gidişli dönüşlü olacak o kilitli kapıyıda açacaz :D kayıt edildin say kendini yarışa tüm bisiklet sevenler davetlidir

Geri