Scudo Sports

Samsun

@kustomizer

Dönüşdede artık yakalarız bir kamyon deryarında hız denemesı yaparız ama bu sefer çarşamba minibüslerini ben solluyacam :):)

• Beğen
Tepkiler: ONUR_GÜNTEPE
Scudo
valla yazı yakıştı arada değiştiriyoruz scott yapiyoruz:)
serhat istediğin zaman yaparız sürekli gittiğimiz yerler baraj ve delta kuş cenneti zaten ..
şimdi geldik altınkaya barajından baya bi yol yapmışız bugünde
birde bizim özel gittiğimiz yerler var benim bile şok olduğum yerler o kadar güzelki bafrada gezilesi yerler çok
bizim özel parkurlarımız var onlarıda sana gösteririz toprak yol inişi 2.resimde gözüküyo zaten

Cok guzel bir gezi olmus, Yakintas'a da ugrayip ordada fotograf cekebilirseniz guzel olur, gitmeyeli yillar olduda :)

o pet şişe neyin nesi anlamadım bide marka çok önemli degil componentlerin uyumlu çalışıyorsa binicide sağlam oldu mu sorun yok deehh düldül o zaman başarılar

Atakum EML.den bir kişi daha :) acaba OMÜBİK gibi bizdemi bir grup kursak :D

Arkadaşlar Merhaba ben Serkan Samsun Merkez deyim organize tüm uzun mesafe faaliyetlerine katılabilirim.Özellikle haftasonu programlarına dahil olmak isterim herkese selamlar.

selam arkadaşlar ben de kızılırmak deltasında deyim yerindeyse ve bisikletin performansı ölçüde bisiklet safari yapıyorum .Eğer bir gezi ekibi oluşturursanız ben de katılmaktan onur duyarım.

1-2 Haziran tarihinde Bisklet Yarışına katılmak isteyen arkadaşlar bizi OMÜ deki standımızda bulabilir

bir arkadaş honda plazanın oralarda biyerde açıldı gibi dedi ama nekadar doğru bilemiyorum??? murat abi yazmış zaten forumda yine aynı bölüme yazar açıldı diye.

bu hafta da aşındıramadık be kardeşim.ama bundan sonra sabah 7 dedimi yola...

biz çarşambadayız dün ondokuz mayıs üniversitesinden 8 kişilik bir grup gelmiş hemen tanıştık yasin bey ile çayımızı içemediler zamanları kısıtlıymış samsuna geri döndüler bu hafta gelecek olan arkadaşlar varsa bekleriz teşekkürler

Geri