Scudo Sports

Samsun

Scudo
k.b mayın da özel atamıorum msj sayım azmış evet ömür nisanın 22 sinde maaş alıyo peder nisanın 22 sinde yada en gec 24 ü olurmu ben dedim tamm dediler bizimkiler

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,ileride daha güzel gezileri hepberaber yapacağız inşallah...

Bu arada buluşma saatlerimiz ve günlerimiz konusunda bağzı değişiklikler yaptık onlarıda burdan açıklayayım.
Pazar günleri saat 09.00 da meydanda buluşuyoruz arkadaşlar,perşembe akşamı gezisi iptal olmuştur ( tehlikeli olma sebebiyetinden )

Birde bu önümüzdeki pazar gezisi seçim gününe denk geldiğinden diğer haftaya ertelenmiştir duyrulur...Ama tabi oy kullanmayan kardeşlerimiz kendi aralarında heberleşerek önümüzdeki pazar da gezi düzenleyebilir,böyle bir gezi düzenlerseniz çocuklar sizden ricam bana ulaşmanız,gideceğiniz yer konusunda ve kaç kişi gideceğiniz hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur...

Görüşmek üzere.....

Bu mağaza samsun için çok iyi olacak çok gecikmesede ilk pro bisikletimi buradan alabilsem...

arkadaşlar biraz geç oldu ama geçen pazar günü çok güzeldi yaa hele o caminin oradaki yokuş daha bi güzeldi sonunda uçuş olan yer katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum 29 martta gideceğğiniz yeri bildirirseniz iyi olur kendinize iyi davranın
İDRİS ŞANLI

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
gençler çok hareketlisiniz güzel bir tur yapmışsınız giresun ekibi olarak geçtiğimiz hafta sonu samsuna geldik ama üzüldük samsundan kimseyi göremedikk sadece bir kişi bandırma vapurunun orda etrafımızda dolaştı sedona beyaz bisikletiyle samsuna selamlar teşekkürler

@Sedat Dinçer

Birdahaki sefere inşallah sedat,ama aklımda bir buluşma,gezi projesi var onu gerçekleştirebilirsek çok güzel olacağından eminim,ayrıntıları ilerleyen zamanlarda burdan duyuracağım...

@bisela

Abicim kusura bakmayın geç gördüm yazınızı, bu yüzden karşılamaya gelemedim:mad:

Geri