Scudo Sports

Samsun

Scudo
Hadi Yaa :S Bende Bu Yaz Bisiklet Almaı Düşünüodum. ( Kron Xc500 ) Sağolasın Bilgi İçin.. :(

eee sizi bekliyorum bi kovanlık yapalım dedim kimseden ses çıkmadı yol kaymak gibi bir yerin dışında yol bisikletiyle rahat gidilir kovanlıkta çaylar bendenn kenancım hala yoksun bi sesini duyalım bilmeden seni mi üzdük mü daaa bu hafta bari yüzünü görelim geceleri geliyordun o da bitti özlettin kendini

Maalesef :) Ankara erdoğanlar biiskletten aldım ben sizde güvvenle alabilirsiniz.

arkadaşlar ortak bir karara varamadık ben diyorum çaldağ bazı arkadaşların performansları düşük olabilir hem sohbet hemde pedal çeviririz sabah 10 gibi evden çıkarım 10 /30 da batlama kavşağında buluşuruz eğer parkur kısa gelirse inişdibine gider balık yeriz katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben Yasin KUKUR, 17 yaşındayım, Mareşal FeVZİ Çakmak Lisesinde lise3 sayısal okuyorum.Evim okula çok yakın.Yıllardır bisiklet üstündeyim.Yağmur, kar farketmez tüm sezon bisikletimle beraberim.2009 yazında Chopper bisiklet aldım(halley davidson).Geçenlerde Ömürle sahilde tanıştık.bende yakında bi mtb toplamayı düşünüyorum.Ömüre de söylemiştim bu konuda yanına gelebilirim.

Arkadaşlar bu arada sizden en çok istediğim şey en yakın zamanda güzel bi tarihte samsundaki bisiklet sürücülerini bi yerde buluşturmamızdır.Malum samsunda bu sporla ilgili ne bir kulüp var ne de bir dernek.En yakın zamnda birebir buluşmamız dileğiyle, saygılarımla. ( ysnkukur@hotmail.com 0541 236 90 24)

• Beğen
Tepkiler: ömür keskiner
Merhaba
Aslında daha önce tanışma bölümünde kendimi tanıtmıştım fakat tekrar tanıtayım.

Adım Emre
İlkadım/Kökçüoğlu Mah. oturuyorum..
Bisikletim

---

Buluşmalar(toplantılar) hala devam ediyor mu?

dostum amatör takılıyosun, küçümsemiyorum ama hüç olmadı bi takım lastik al, kadroyu yak yeniden boya falan. :D bizde geçtik o yollardan hemde çok. :D

@yunus5555

Paran var mı diye hiç sordun mu ;)
Elimden geldiği kadar parçaları çoğunu değiştiryorum (çift kat jant+kalın teker+içlastikler+pedal kolları+ruble+attırıcı(arka)+vites+fren kolları)......

çift kat jant değil dostum piramit jant. :D:D

soner dükkana uğradım yoktun dostum görüşmek üzere akşama gene gelecem ama 7 gibi falan

Geri