Scudo Sports

Samsun

Çarşambayı hafta sonu ziyaret etmeyi düşünüyorum arkadaşlar sizleri nerede bulabiliriz

Scudo
@yusuf bekar

Çok geç gördüm yaaa :( Arkadaşlar bir daha buna benzer bir durum olursa, forumda bizim görmemizi beklemek yerine en azından özel mesajla bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bazen her başlığa bakacak fırsatım olmuyor.

Yine de bigilendirme için teşekkür ederim ;)

Bende Çağlar Yaş 16 bisikletim KRON XC 4000 Atakum E.M.L'nde PC bölümünde okuyorum. Bazılarınız tanıdı bazılarınız tanıyamadı.Yine herkes gibi SAMSUN'da Cedit Mah. oturuyor.Bazılarınızı tanıyorum bazılarınızı tanımıyorum.Hepinize selamlar sevgiler iyi pedallar iyi günler.!!!!!!!!!!!!

çarşambaya vardıktan sonra şehir merkezine girin orda aydın bisiklet tabelası görürsünüz biz ordayız teşekkürler

Herkese selamlar arkadaşlar.Siteyi sürekli takip ediyoruz fakat elimizde neredeyse hiç imkan olmadığı için veri yükleyemiyorduk artık bizde gezilerimizi ve video görüntülerimizi sizinle paylaşabileceğiz bafra köylerini dolaşmaya başladık 23,05,2009 ilk gezimiz Samsun Bafra Aktekke bundan önce sinop turu yapmıştık fakat o zaman kameramız bile yoktu umarım beğenirsiniz herkese selamlar...
NOT:Bisikletin üzerinde gördüğünüz ne idüğü belirsiz şey kamera kasesi olmaktadır :D
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

yaz geldi herkez dökülüyo artık güzel bir gezi olmus...

-kamera kaseside TAm karadeniz insanına yakışır bi şekilde uydurulmuş :)

Öncelikle Herkese selam
Ben Samsun / Bafra dan Abbas yaşım 19 ve sporcuyum
o kadar profesyonel olmasa da kendimce bir bisiklet topladım kadronun belli bir markası yok ama fena sayılmaz bafrada ki çevremde şuan iyiyim ve dahada ilerletmekk istiyorum bu konuda kendimi ve benım için önemli olan şey hız ve adrenalin
şimdiden bütün forum üyelerine teşekkür eder saygılarımı sunarım ...

çok güzel bir plan yapmışsınız

zamanında orada çalışmıştım bigisayar network sistemlerini kurmuştum çok güzel bir konuma hakim güzel olacağını düşünüyorum

evet ben de öğrenmek istiyorum samsuın da bütün ihtiyaçlara cevap verecek gerçek bir bisiklet mağazası açılacaktı nisanın sonunda fakat hazirana girmek üzereyiz hala ses seda yok yoksa planlar askıya mı alındı.

O gün tüm Samsun ve çevresinin katılımı çok büyük olacak özellikle Ordu ve Giresun şimdiden heyecanlandım.Çok Teşekkür ederiz.(OMÜBİK)'e yarış yaş grubuna göre mi? Yoksa toplucamı olcak . Lisans gerekli mi kayıt için. Hekese başarılar.
(GOOD LUCK BİCYCLİST)

Geri