Scudo Sports

Samsun

slm arkadaşlar ben samsun dan ibrahim :) her pazar oldugu gıbı bu pazar da gezi ve antreman amaçlı turlar düzenledik ama pek fazla katılım olmadığını görüyorum fakat samsunda bısıklet kullanıcısı bayağı çok birlıkte hareket edersek sesimizi daha iyi duyururuz dıye düsünüyorum antreman lar her pazar olduğu gibi bundan sonra da cumhurıyet meydanın da saat 9 da devam edecek ... herkesin katılmasını istıyorum şimdi den katılan ve katılacak olan tüm arkadaşları ma teşekkür ederim ...!!! (.. Ghostrider ..)

Scudo
Evet.Her Pazar Olması Güzel Ama Katılmak İsteyenler Genelde Haberleri Olmuyor.Ondan Dolayı Gelemiyorlar.Ama bundan sonra gezi ve antreman amaçlı gezileri 1 gün önceden herkese haber verirsek katılımın olacağına inanıyorum...

Ve Bisiklet Forum'a Sesimizi daha daha iyi duyururuz.Ve bu Bisiklet Forumlada kalmaz..!! Hepinize İyi Forumlar!!!

• Beğen
Tepkiler: samsunlu_kral
Gecen pazar da guzeldı ıbrahım abı ben emre :S eylendım gercekten hele o ınıs sen tabı daha yenı kıltlı pedala alısacaksın ama ben 1 sn bıle coskun abının pesını bırakmadım ve cok zevk aldım :D

merhaba tüm karadenizli bisiklet severler çarşambada bisiklet clup açıldı şuan 5 kişiyiz bazıları askerde 2 kişi şuan eyer birgün yolunuz çarşambaya düşerse mutlaka bekleriz

adres:şehir merkezine girdikten sonra hemen karşınıza çıkacaktır aydın bisiklet tabelası

üyelerimiz:

aydın serçe

fatih kaymak

recep özkıvanç

yusuf bekar yani ben :D

göksel fidan

bekleriz ne demek ama geldiğiniz zamn verdiğim adrese gelin cep numaram :0543-506-73-83 geldiğinizde ararsınız

Giresun lu bisikletçiler olarak zaman zaman Çarşamba dan bisikletle gaçtiğimiz günler oluyor.Size mesaj gönderen bisela başlığının olduğu yerde ve Giresunlu arkadaşlar buraya başlığnın içersinde çarşamba,terme,samsun da bisiklet turunda çektirdiğimiz fotoları görebilirsiniz.çarşamba da böyle bir yer açmanız çok iyi olmuş.Çarşamba bisikletin en fazla kullanıldığı yerlerden birisi,o yüzden ilginin artacağı düşüncesindeyim Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

abi ben ara sıra geliom çarşambaya bi çayınızı içmeye gelirim hayırlı olsun

gel tabiki bekleriz ne demek amacımız bisikleti sevdirmek insanlara

serhat hala salcano dusunuyorsan atakumda bayıı acılmıs haberın olsun.ayrıca atakum emlde okuyorsun benı bulabılırsın.ııı forumlar

• Beğen
Tepkiler: Serhatb55
hayırlı olsun :) biz de samsun a bir klüp istiyoruz ama daha henüz açılama dı ınsallah açılır samsun a yolunuz düşerse bekleriz iyi pedel li günleriniz olur ınsallah

merhabalar... türkişte emek ticaret var orası peşin 500'e getirebilceğini söyledi astroyu. ordan sipariş veririm büyük ihtimalle ancak senin söylediğin yeride merak ettim.
birde sendemi atakum elm.desin?

ewet serhat bende aynı okuldayım gecen haftalarda benı gordun dıs kapıda.3b4 sınıfım.dedıgın yer tam olarak nere oldugunu bılmıom ama buyuk ıhtımalle aynı yer heralde.kavsagın orası seyfı demırsoy okulunun oralarda.ııyı forumlar

• Beğen
Tepkiler: Serhatb55
yakınlarda çarşambaya gelecek hiç bisikletçi varmı varsa bekleriz numaram:0543 506 73 83 yusuf bekar

merhaba arkadaşlar..kulübünüz hayırlı olsun..15-19 mayıs arası memleketim çarşambaya gitmek niyetindeyim..bisikletimi de getirmeyi düşünüyorum...işlerden fırsat bulur da durum kesinleşirse sizinle de tanışmak isterim..
ha bi de yakın zamanda oralardan 3 bisikletçi geçicek;

www.thaireland.ie

ben bayburtta karşılaştım uşaklarlan..belkki siz de orda karşılaşırsınız..

çok sevindim arkadaşlar..güzel bir girişim bu çarşamba için..
ama ben zaten hep diiim daa, benim memleketim gibi yok diye..
gendüüze eyi bakın..

saol tanışmak isteriz seninlede çarşamba çok güzelleşti karadeniz ilçelerinden en güzeli en büyügü çarşamba

karadenizliler çarşambaya gelen yokmu çarşamba halkı az bisiklet yüzü görsün bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Geri